Vad fan håller jag på med?! #27 – Så matar vi själen

Vad fan håller jag på med?! #27

Torsdag och poddisdag! Jag börjar bli riktigt dagvill nu, jag var helt övertygad om att det var fredag idag, samtidigt visste jag att jag skulle publicera podden, något jag alltid gör på torsdagar. Hjärnan är lite lurig alltså!

I veckans podd pratar jag om hur jag nyligen kommit till insikt om att vi gör helt fel i vår kommunikation för InoS på sajten. Vi är alldeles för mycket in-och-ut och inte ut-och-in. Det kan låta snuskigt men handlar alltså om att vi pratar om oss själva alldeles för mycket och alldeles för lite om vad du som medlem behöver. Vad kan vi lösa för problem åt dig? Så det får bli ett av höstens projekt – ordna upp vår retorik! Det hjälper ju liksom att ni som ska bli medlemmar förstår vad vi kan hjälpa er med.

I övrigt berättar Alex om hur hon tänker kring praktikanter och så delar vi med oss om hur vi matar själen för att slappna av!

Hur gör du för att slappna av? Jag kan banne mig behöva alla tips jag kan få!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

 1. Mina sätt att slappna av är nog väldigt olika era sätt, men jag tipsar ändå! För att slappna av:
  * kollar jag på teveserier
  * lyssnar på poddar samtidigt som jag städar/plockar eller framförallt ritar
  * Rita var det ja! inget är mer avkopplande, jag tycker man ska rita även om man inte kan, jag kan inte och ändå är det en del av min försörjning nu att rita 😀
  * läser. Man ska inte underskatta vanlig hederlig gammal skönlitteratur i en fysisk bok. Om jag inte läser varje dag blir jag lite konstig efter ett tag och så småningom superkonstig!
  Ja det var nog allt. De här knepen keeps me going. I kombination med att träna. Sen blir jag stressad om jag äter skit eller för mkt men den biten har jag en del kvar att jobba med fortfarande! 😀

  1. Åh, rita. Jag borde rita mer. Gjorde det massor som yngre. Men jag har svårt för att göra det utan att känna prestationsångest. Kanske bara måste kladda riktigt jävla fult för att få bort den känslan! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre nya TV-serier jag testat

Jag har spanat in lite nya TV-serier som har haft premiär i USA nu på senaste. Tänkte du kanske ville höra vad jag tyckte om

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då