Vad fan håller jag på med?! #28 – Förpepp på hösten

Vad fan håller jag på med?! #28 – Förpepp på hösten

Foto: Katarina Wohlfart

Den här veckan är lite limbo. Jag försöker hålla mig kvar i sommaren med näbbar och klor, klättrar i berg och dansar i nattdimman. Men samtidigt så ligger höstplanerna där i bakhuvudet och börjar så smått peta på mig, kräver uppmärksamhet. Och jag vill klamra mig fast i sommaren och jag vill hoppa huvudet före in i höstplanerna.

Det pratar jag och Alex om i veckans podavsnitt av ”Vad fan håller jag på med?”. Att stå med en fot i semester och en i höstpepp.

Lyssna på alla avsnitt av podden här eller i din poddapp! Och gilla oss på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

Logfest

8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går