Doften av ny elektronik

Doften av ny elektronik

Jag kan inte påstå att jag höll med om de sex bästa ”Sex and the City” avsnitten igår, men jag tittade och njöt iaf. Eller, fram till midnatt, sedan somnade jag.

C är en väldigt speciell man. Jag vet ingen annan som har oliver på sina lussekatter eller blir så extatisk av doften av ny elektronik. Igår var jag och köpte en liten tidig julklapp till oss båda på NetonNet, en DVD-spelare som kan spela DivX och Xvid, och C blev helt till sig när han sniffade på den nya, silvriga, metallboxen. Lyckan blev kortvarig dock så han var tvungen att åka och jobba och jag fick göra karlgörat med att installera prylen själv. Ja, jag älskar prylar och jag KAN faktiskt installera dem själv. Så eftermiddagen bestod av att titta på North Country med Charlize Theron på vår nya, fina DVD. Både Frances McDormand och Charlize gjorde sig väl förtjänta av sina Golden Globe nomineringar.

Jag måste ha tränat på något skumt vis igår för idag har jag jätteont i axlar och skuldror. Och jo, jag strechade. Konstit. Jättekonstit.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

September

När jag skriver det här inlägget är det den 18 oktober och den första snön virvlar utanför fönstret. Igår grävde vi upp dahliorna och städade

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit