Ett veckoschema kommer lastat!

Ett veckoschema kommer lastat!

Evelina och jag när vi poddade i höstas!

Gomorron och hej vecka nio!

Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?! Jösses. Det betyder dock att det bara är ca en månad till min födelsedag. Och jag gillar ju födelsedagar. Hur ska vi fira 38?!

Men vi väntar lite med födelsedagsplaner och kikar lite på vad som kommer hända i veckan istället!

➝ Måndag – Veckan inleds på bästa möjliga sätt – jag ska nämligen åka hem till Evelina Forsell och filma en collab till våra YouTube-kanaler. Prata feminism och influencers (samt att jag kommer GÅ LOSS i hennes sminksamling) – så pepp! Sedan blir det ett möte för InoS, styrelsemöte och inspelning av podd till We Are Influencers – nästa vecka kör ny säsong igång!

➝ Tisdag – På tisdag ska jag först lyssna på Alexandras webinar och sedan fila på mitt eget! Vad tror ni om att omvandla min föreläsning om influencers till ett webinar? Jag tänker succé! Sedan åker jag till Strängnäs för först privat workshop med Nathalie..

➝ Onsdag – ..och sedan på onsdag ska jag hålla i heldagsworkshop (eller två halvdagsworkshops egentligen) om influencer marketing på Strängnäs Business Park!

➝ Torsdag – På torsdag skulle jag nog egentligen behöva vila men så blir de icke! Tur att det är roliga saker som är inbokade i alla fall. Först ska jag spela in ännu en intervju till We Are Influencers, sedan ska jag till United Screens och filma en collab med Sabina Decireé och sedan ett möte inför ett författarbesök i Umeå!

➝ Fredag – LEDIG! Eller, förmodligen inte ledig, men inget inbokat. Och efter den här veckan kommer jag nog snällt att vila med tanke på utmattningen.

➝ HELG – Carin har lovat kalas och sedan hoppas jag på sol och härliga vårvinterpromenader!

Vad ska du hitta på i veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände