10K och fem timmar dagsljus

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner!

Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut på en promenad innan solen går ner om två timmar. Det är mörkt nu alltså. Solen går upp nio och ner två, vi får alltså ungefär fem timmar dagsljus nu. Innan vintersolståndet är här den 21 december har det fönstret nog krympt minst en halvtimme till.

Det är tungt just nu. Mörkret påverkar mig otroligt mycket och det tillsammans med alla restriktioner kring Corona gör att det känns som att jag bara simmar runt i en gegga och försöker hitta någon riktning.

Och i allt det här håller jag på att bygga om Social Brand Lab för lansering i början av nästa år. Och även om det känns otroligt roligt att få bjussa på så mycket nytt och BRA innehåll så ligger en tung filt av prestationsångest över mig kring det.

Nånting riktigt kul är dock att jag passerade 10 000 följare på Instagram för någon vecka sedan! En milstolpe inte bara i siffran utan det betyder också (för dig som inte är invigd i den mystiska plattformens regler) att man kan länka i stories! Den eftersuktade funktionen ”swipe up”!

För att fira detta försökte jag mig på en liten photoshoot. Fixade ballonger med siffrorna 1 och 0 och bokstaven K. Hade helium kvar från mitt 40-årskalas i våras så satte glad i hågen igång att fylla ballongerna. Ettan gick finfint. Halvvägs igenom nollan tog heliumet slut så nollan gled mest omkring och slickade golvet medan ettan stack iväg upp i taket.

Och stackars K:et fick inget helium alls utan den fick jag blåsa upp själv.

Och sedan att försöka hålla dessa tre ballonger i rätt ordning, på typ samma höjd och samtidigt manövrera en självutlösare? Det var en utmaning, kan man säga.

Det var allt för idag. Puss å hej!

6 svar

  1. BS’D
    Grattis till 10 000 följare på Instagram! Det är verkligen välförtjänt! Och snart vänder det och blir ljusare igen, tack G-d! Ha en fin vecka!

  2. Grattis till välförtjänt framgång, du är grym!! Men va 40 tänkte jag också när jag läste detta? Trodde du var ett par år över 30, max! Ungdomen själv?! Stor kram! 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

Lördagsstatus

Okej, vad har hänt sen sist? Det var val, vi vann (i kommunen), sedan skuttade jag raskt över till min lansering med Amy Porterfield och

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar