10K och fem timmar dagsljus

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner!

Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut på en promenad innan solen går ner om två timmar. Det är mörkt nu alltså. Solen går upp nio och ner två, vi får alltså ungefär fem timmar dagsljus nu. Innan vintersolståndet är här den 21 december har det fönstret nog krympt minst en halvtimme till.

Det är tungt just nu. Mörkret påverkar mig otroligt mycket och det tillsammans med alla restriktioner kring Corona gör att det känns som att jag bara simmar runt i en gegga och försöker hitta någon riktning.

Och i allt det här håller jag på att bygga om Social Brand Lab för lansering i början av nästa år. Och även om det känns otroligt roligt att få bjussa på så mycket nytt och BRA innehåll så ligger en tung filt av prestationsångest över mig kring det.

Nånting riktigt kul är dock att jag passerade 10 000 följare på Instagram för någon vecka sedan! En milstolpe inte bara i siffran utan det betyder också (för dig som inte är invigd i den mystiska plattformens regler) att man kan länka i stories! Den eftersuktade funktionen ”swipe up”!

För att fira detta försökte jag mig på en liten photoshoot. Fixade ballonger med siffrorna 1 och 0 och bokstaven K. Hade helium kvar från mitt 40-årskalas i våras så satte glad i hågen igång att fylla ballongerna. Ettan gick finfint. Halvvägs igenom nollan tog heliumet slut så nollan gled mest omkring och slickade golvet medan ettan stack iväg upp i taket.

Och stackars K:et fick inget helium alls utan den fick jag blåsa upp själv.

Och sedan att försöka hålla dessa tre ballonger i rätt ordning, på typ samma höjd och samtidigt manövrera en självutlösare? Det var en utmaning, kan man säga.

Det var allt för idag. Puss å hej!

6 svar

  1. BS’D
    Grattis till 10 000 följare på Instagram! Det är verkligen välförtjänt! Och snart vänder det och blir ljusare igen, tack G-d! Ha en fin vecka!

  2. Grattis till välförtjänt framgång, du är grym!! Men va 40 tänkte jag också när jag läste detta? Trodde du var ett par år över 30, max! Ungdomen själv?! Stor kram! 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Clubhouse: vad, varför och hur?

Det är frågan på allas läppar just nu – vad är Clubhouse? Det nya sociala mediet har tagit Sverige med storm de senaste veckorna och

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Jag mår inte så bra just nu.

Jag har inte bloggat på 10 dagar. Ännu längre om man tänker på att det senaste inlägget var en vlogg. Och alltså, den här prestationsångesten