Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans.

Veckans blomma:
Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar de i min rabatt. Ser ut som bakelser och doftar sommar.

Veckans sommarprat:
Lyssnade på Camilla Hamids sommarprat idag och skickade direkt ett DM till henne där jag beskrev det som ”en varm kram och kladdkaka”. Hon var också med i min podd för några år sedan, fortfarande ett av mina favoritavsnitt.

Veckans höna:
Jag var lite orolig att Dotti hade flyttat hemifrån då hon inte varit hemma på flera nätter MEN dök upp på dagtid lite då och då för att säga hej och käka. Idag följde jag efter henne och insåg att hon ligger och ruvar – under verandan. Jaja, hon får väl ligga där då. Ska försöka att inte vattna på henne när jag vattnar blommorna som står ovanpå.

Veckans projekt:
Trädäcket – sommarens ena stora projekt – är klart så härom dagen svängde jag ihop en rabatt i anslutning. Jag har dock inte planterat något där än då det behöver hönsskyddas först. Annars sprätts allt upp lika snabbt som det sattes ner.

Veckans loppisfynd:
Loppisarnas bästa tid är ju här så lite svårt att välja men jag tycker verkligen om den här koppen jag hittade förra veckan. Brittiskt porslin har ju något speciellt.

Veckans solnedgång:
Behöver egentligen ingen vidare beskrivning. Och där nere slår snart min första dahlia ut för säsongen.

2 svar

  1. Vilket otroligt mysigt blogginlägg! Det är så att jag känner att min andning blir lugnare av att läsa detta och längtar lite extra efter att ta semester på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag

Nomineringarna är här!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Stora Influencerpriset 2018! I år har jag suttit med i juryn och tagit fram de här grymma finalisterna och jag är

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis! Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis)