Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka!

Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är ju tydligt, haha! Det är min producent på United Screens som har hand om kanalen som tar det beslutet. Jag får så klart välja själv om jag vill men jag har liksom avsagt mig det beslutet då de vet bättre om vad som funkar.

Anyway, den här veckan har varit väldigt jobbig. Jag fick besked från Danmark om att de vill att jag går ner i vikt så nu över jul och nyår måste jag lägga upp en plan för vad jag ska göra härnäst.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Usch usch att det ska vara så mycket krångel och krav.

    Att de vill kolla ditt TSH är bara bra. Det är ju bra om din ämnesomsättning fungerar som den ska. TSH är värdet som tas för koll på hur sköldkörteln sköter sig.

    Kramar ❤️

  2. Herregud… känner så starkt med dig trots att jag aldrig själv gått igenom det du gör. Har dock barn, och bara tanken på att gå igenom graviditet och barnuppfostran själv skrämmer livet ur mig. Är helt amazed över du och andra som väljer den vägen, så modigt! Förstår att det är svintufft, så som nu. Det jag snappat upp av din person säger mig åtminstone att du kommer bli en dunderfin mor. Håller alla tummar för att det ska gå vägen för dig. God Jul. 🙂

  3. Förstår din frustration! Min första spontana tanke är att du vänder dig till en annan klinik. Storkkliniken är den största i Köpenhamn, men det finns fler och som inte lägger lika stor fokus på BMI. Jag var i kontakt med Sellmer klinik innan jag istället kom in i via landstinget och upplevde dem som proffsiga. (https://www.sellmerklinik.dk) Önskar dig lycka till och ett fint 2019! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for