Vilka galna dagar det har varit! 

I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var så många som var med och engagerade er och verkligen gjorde en grej av det! SÅ underbart att se!

Jag höll till på OffCoff och gjorde webinaret, dels för att det är bättre med plats där men också för att där finns en stabil och snabb internetuppkoppling, mer än man kan säga om den som finns här ute i Kvaved.

Lördagsaftonen spenderade jag helt utslagen på soffan framför Netflix, det är sjukt vilken urladdning ett webinar är, speciellt med tillhörande techstrul och panik som kommer med. Men allt löste sig i slutändan och vi hade en väldigt framgångsrik första dag.

När jag låg där på soffan så ringde Sanna på Facetime och det slutade med att vi satt och gick igenom ”gamla fotoalbum”, dvs – min blogg, och tog en tripp down memory lane genom de senaste fem åren som gått sedan vi lärde känna varandra.

Sanna sa ”om fem år till kommer vi se tillbaka på den här galna lördagskvällen då vi låg hemma båda två och tittade på gamla bilder”. Haha! Nej, speciellt galna är vi nog inte, men himla bra ändå. <3

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.