Drömmen om New York

Drömmen om New York

Drömmen om New York väcktes igen idag.

För snart tre år sedan var planerna i full gång. Engelskatestet var bokat och ansökningshandlingarna var så gott som ifyllda. Jag skulle åka till Äpplet för att plugga i ett år. Men så dök C upp. Och helt plötsligt hade drömmen om New York bytts ut till drömmen om ett liv med den här mannen.

Nu när den drömmen gått i kras så väcks den andra till liv så smått igen. Som Kent, min handläggare på AF sa idag, ”om du ska göra det så är ju nu den perfekta tiden för det.” Och så rätt han har. Jag har ingen fast punkt, ingen att stå till svars för, inget jobb, ingen lägenhet. Helt enkelt ingen anledning att inte åka.

Så vem vet. Chansen att det blir New York till hösten blir allt större.

3 svar

  1. Men ÅK!!! Missa inte den här chansen för guds skull! Hade jag inte suttit fast med mannen i mitt liv, ett jobb som jag älskar osv, så skulle jag också åka. Jag menar, åk nu, innan du också når det stadiet, för då är det inte så lätt, för att inte säga omöjligt.

  2. Sofia > Jag vet, jag satt fast med mannen ett tag, men nu är den ”spärren” borta. Det är väl i stort sett bara ekonomin som tar emot.

    Hanna > Jag vet. Du har rätt! Men som sagt. Ekonomin..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det