Den senaste veckan

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag?

Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt WOOSCH! Jag har knappt hunnit reflektera över hur fort tiden har gått.

Men var har jag varit kanske du undrar då? Jo vettu, jag har jobbat som en liten iller.

Så här såg det nämligen ut förra måndagen, då jag skulle hålla en live på både Instagram och Facebook (då får man ha både datorn och telefonen uppställda för inspelning) och berätta om mitt fantastiska nya projekt som jag är så spänd och stolt över! Dock kraschade Facebook ungefär halvvägs in, så kan det gå när man jobbar mobilt internet på landet.

Sedan dess har jag suttit fastklistrad vid datorn mest hela tiden för att försöka få allt på plats inför lanseringen på lördag (OH MY GAWD så nervös jag är!) med några pauser för promenad med Leia och desperat försöka få lite sol på nosen.

På sena kvällarna har jag faktiskt tagit en paus från datorn och satt upp min Bullet Journal för 2019 (kommer inlägg om det imorrn!).  Så skönt att ta en paus och använda händerna till något annat än att knattra på tangenter.

I onsdags var jag inbjuden till Ladies Circle (en förening här i Övik men som finns i hela landet också) för att prata om det här med att jobba med sociala medier och digitalt entreprenörskap. Det var supertrevligt och vi blev kvar till typ halv elva, sent för en school night juh! 😉

Torsdagen spenderade jag här, på OffCoff, där jag spelade in några videos till kursen. Leia var inte så imponerad utan ville mest ut och leka med de andra kontorskompisarna.

Studioljus och trött tjej.

Sedan lyckades jag locka med en person hem som lagade mat till mig! Sådan lyx alltså.

På fredagen drog stormen Jan in och förflyttade min snöbjörn en sisådär 10 meter.

I övrigt har det varit glashalt och vi har fått en timme längre dagar sedan jul och det tackar vi för.

Puss!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

När blir man som influencer en sellout?

”Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är ”sellouts” på vartannat

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till