Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag?

Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt WOOSCH! Jag har knappt hunnit reflektera över hur fort tiden har gått.

Men var har jag varit kanske du undrar då? Jo vettu, jag har jobbat som en liten iller.

Så här såg det nämligen ut förra måndagen, då jag skulle hålla en live på både Instagram och Facebook (då får man ha både datorn och telefonen uppställda för inspelning) och berätta om mitt fantastiska nya projekt som jag är så spänd och stolt över! Dock kraschade Facebook ungefär halvvägs in, så kan det gå när man jobbar mobilt internet på landet.

Sedan dess har jag suttit fastklistrad vid datorn mest hela tiden för att försöka få allt på plats inför lanseringen på lördag (OH MY GAWD så nervös jag är!) med några pauser för promenad med Leia och desperat försöka få lite sol på nosen.

På sena kvällarna har jag faktiskt tagit en paus från datorn och satt upp min Bullet Journal för 2019 (kommer inlägg om det imorrn!).  Så skönt att ta en paus och använda händerna till något annat än att knattra på tangenter.

I onsdags var jag inbjuden till Ladies Circle (en förening här i Övik men som finns i hela landet också) för att prata om det här med att jobba med sociala medier och digitalt entreprenörskap. Det var supertrevligt och vi blev kvar till typ halv elva, sent för en school night juh! 😉

Torsdagen spenderade jag här, på OffCoff, där jag spelade in några videos till kursen. Leia var inte så imponerad utan ville mest ut och leka med de andra kontorskompisarna.

Studioljus och trött tjej.

Sedan lyckades jag locka med en person hem som lagade mat till mig! Sådan lyx alltså.

På fredagen drog stormen Jan in och förflyttade min snöbjörn en sisådär 10 meter.

I övrigt har det varit glashalt och vi har fått en timme längre dagar sedan jul och det tackar vi för.

Puss!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

Vecka 47 | Internetdagarna och SNÖ!

Den här veckan har jag föreläst lite, smidit lite silver och haft lite ångest. Lite upp och lite ner alltså, hela livets smörgåsbord! Förra måndagen

Kungsträdgården

Nu blommar det!

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna