Hemma borta


Reklamsamarbete med Företagsbostäder


Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd på att tåget skulle gå kvart över tolv men nä, det gick HALV tolv. Som tur är hade jag en ombokningsbar biljett så det blev inte en sån dyr historia.

Det blev inte heller boendet den här resan (snygg övergång va?)! Jag bodde nämligen i en av Företagsbostäders lägenheter, på riktigt ett kvarter från Avenyn. Där fick jag en helt nybyggd, tipptoppig lägenhet för ungefär halva priset per natt som hotell kostar (!!). Fullt utrustad med allt man behöver i form av porslin och tvättmaskin och sådana bekvämligheter,  dessutom ingår handdukar, sänglinne och slutstädning. Som att vara hemma men borta (och lite bättre)!

De här bilderna tog jag imorse när jag och Leia tog en liten mys-sovmorgon i det härliga sovrummet på övre etagevåningen (!!). Hotellsängsnivå på det hela, så jädra härligt.

Ni kommer få se mer bilder längre fram på lägenheten men tills dess så vill jag bara säga att det här med att hyra en lägenhet på det här sättet är ju perfekt om man veckopendlar eller om man vill ta sig en workation i en annan stad. Som AirBnB men anpassat för företagare! Företagsbostäder finns inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan även i Helsingborg, Linköping och Lund.

Jag skrev ju igår att jag var lite sugen på att testa en ny stad, jag tänker jag kan börja med en workation? En InoS-tour kanske?!

Tack Företagsbostäder för den här vistelsen! Spana in deras sajt här, kanske är det något som passar din nästa jobbresa?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram