Hemma borta


Reklamsamarbete med Företagsbostäder


Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd på att tåget skulle gå kvart över tolv men nä, det gick HALV tolv. Som tur är hade jag en ombokningsbar biljett så det blev inte en sån dyr historia.

Det blev inte heller boendet den här resan (snygg övergång va?)! Jag bodde nämligen i en av Företagsbostäders lägenheter, på riktigt ett kvarter från Avenyn. Där fick jag en helt nybyggd, tipptoppig lägenhet för ungefär halva priset per natt som hotell kostar (!!). Fullt utrustad med allt man behöver i form av porslin och tvättmaskin och sådana bekvämligheter,  dessutom ingår handdukar, sänglinne och slutstädning. Som att vara hemma men borta (och lite bättre)!

De här bilderna tog jag imorse när jag och Leia tog en liten mys-sovmorgon i det härliga sovrummet på övre etagevåningen (!!). Hotellsängsnivå på det hela, så jädra härligt.

Ni kommer få se mer bilder längre fram på lägenheten men tills dess så vill jag bara säga att det här med att hyra en lägenhet på det här sättet är ju perfekt om man veckopendlar eller om man vill ta sig en workation i en annan stad. Som AirBnB men anpassat för företagare! Företagsbostäder finns inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan även i Helsingborg, Linköping och Lund.

Jag skrev ju igår att jag var lite sugen på att testa en ny stad, jag tänker jag kan börja med en workation? En InoS-tour kanske?!

Tack Företagsbostäder för den här vistelsen! Spana in deras sajt här, kanske är det något som passar din nästa jobbresa?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag-onsdag i London

Jag var ju till London ett par dagar förra veckan och tänkte vi skulle kika lite närmare på det. Jag anlände in till London ganska

Vecka 32 | Från ångestdjup till höstpepp

Vecka 32 var en resa. Från avgrundsångest när jag kom hem från Övik till relativt pepp ändå inför höstterminen som väntade runt krönet. Jag är

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag