Drömsovrummet

Inlägget innehåller annonslänkar

sovrumcollage

Matta / Sänggavel / Sängbord / Lampa / Lövfat / Kruka / Spegel

Som ni kanske vet sover jag i en sån dära himmelsäng som jag köpte för drygt fyra år sedan. Och nu är jag så urbota trött på den. Jag tänkte att det skulle vara som en mysig koja men istället känns det som att jag kryper in i en glasbur som inte alls känns mysig utan bara kal och stel.

Så nu har jag planer på att göra om mitt sovrum igen och känner mig galet pepp på det hela! Jag har redan den blekrosa färgen på väggen och trägolv så tänker utgå från det. Så här går tankarna ungefär, plus en vit byrå som jag redan har. Guld och bleka pasteller och mycket fluff. Vad tror ni?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Åh så fina grejer! Behöver verkligen göra något i mitt sovrum också, jag tänkte enkelt och stilrent med andra ord har jag kritvita väggar men en svart säng och en svart bokhylla.. Det känns lite för enkelt haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen 2021 är igång!

Äntligen är odlingssäsongen för 2021 igång! 🌱🌱🌱 Idag åkte luktärtorna ner i jorden och dahliorna växer så det knakar uppe i gästrummet. Jag fick en

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

“Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.