Eller så kör vi halva vit, halva grön?

Eller så kör vi halva vit, halva grön?

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av denna syn, pappa ligger verkligen inte på latsidan när han är på besök! Snart är hela hallen vit, vilket känns superbra! Den gröna färgen blev inte riktigt bra på strukturtapet, det såg rätt billigt ut. Så vitt vitt vitt får det bli! Kanske man faktiskt ska försöka få upp något på väggen med?

Ser den inte ut lite som en optisk illusion, min hall? Jag blir alldeles snurrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mars och ljuset i tunneln (vår!)

Nu är det dags att sammanfatta ännu en månad som känns som att den inträffade för en mindre evighet sen – mars! Jag tänker varje

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände