En sån där jobbig morgon..

En sån där jobbig morgon..

Min MSN har krånglat som sjutton den senaste veckan, den säger att jag skrivit i fel lösenord, detta trots att lösenordet som jag haft samma sedan jag skaffade hotmail 1997, sparats i MSN's inställningar och inte bytts ut. *suck* Iaf så fick jag re-setta lösenordet och iom detta tappade jag ALLA mail, ALLA i adressboken och ALLA MSN-kontakter. Underbar morgon, eller hur? Och inte fick jag mitt Dior-bälte idag heller. Men solen lyser ju iaf. *halvhjärtat försök till optimism*

Det första jag tänkte när jag läste Uppdrag: Flickvän var, ”Gode Gud, låt inte tjejerna hitta den här bloggen”. Verkar inte som om den killen tänker lämna mycket till fantasin. Men jag kommer ju likt förbannat att läsa, klistrad som framför ”Temptation Island”, ”Bachelor” eller nån liknande halvtaskig relations-dokusåpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

105. Om att lyckas online med en liten publik med Lilly Norfeldt

I avsnitt 105 träffar jag Lilly Norfeldt som driver Sveriges största hundträningsblogg under titeln ”Hundtränar-Lilly” med målet att sprida kunskap inom ämnet hund och inspirera till enkel hundträning.Lilly är utbildad hundinstruktör och h…

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen

Tänndalen

På Hamrafjället i dimman

Å ena sidan – antiklimax på grund av snuvad på magisk utsikt på grund av dimma. Å andra sidan – att vandra i dimman genom

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!