En sån där jobbig morgon..

En sån där jobbig morgon..

Min MSN har krånglat som sjutton den senaste veckan, den säger att jag skrivit i fel lösenord, detta trots att lösenordet som jag haft samma sedan jag skaffade hotmail 1997, sparats i MSN's inställningar och inte bytts ut. *suck* Iaf så fick jag re-setta lösenordet och iom detta tappade jag ALLA mail, ALLA i adressboken och ALLA MSN-kontakter. Underbar morgon, eller hur? Och inte fick jag mitt Dior-bälte idag heller. Men solen lyser ju iaf. *halvhjärtat försök till optimism*

Det första jag tänkte när jag läste Uppdrag: Flickvän var, ”Gode Gud, låt inte tjejerna hitta den här bloggen”. Verkar inte som om den killen tänker lämna mycket till fantasin. Men jag kommer ju likt förbannat att läsa, klistrad som framför ”Temptation Island”, ”Bachelor” eller nån liknande halvtaskig relations-dokusåpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag