Idag har jag plöjt film. Det blev först ”Rumor Has It” med Jen Aniston och underbara Mark Ruffalo. Filmen var dock en enda stor soppa. En stor besvikelse. Bästa scenen är den med Jen och Mark i slutet då hon ska be om ursäkt. Han är bra där. Det är så att det kryper under skinnet.

Sedan kom C hem från ännu en helg-jobb-dag och då blev det ”Fun with Dick and Jane”. C skrattade så han grät till rånscenen med de roliga rösterna. Det var roligare att titta på C än på filmen, men filmen var klart godkänd! Tea Leoni är underskattad!

Jag har också äntligen tagit tag i Daniel-scrapbooken. När han var med i Idol köpte jag i stort sett allt som trycktes om honom och sedan dess har tidningarna bara legat och skräpat. Det är snart 1,5 år sedan han vann! Det kommer bli ett härligt minne av den tiden när den är klar. Han hörde av sig och grattade mig idag. Bättre sent än aldrig. Skivan mixas för fullt och han är nöjd och glad. Fenfent.

Nu ska vi ta tag i den stående söndagsmiddagen; tacos. Lagom till Big Brother. Vem tror vi åker idag? Jag gissar på Therese. Till skillnad från Muffe så tror jag att Jessicas urflippning med Robin bara ökar intresset för henne hemma i stugorna.

Hej, jag heter Linda och jag tittar på Big Brother. Hej Linda!

3 svar

  1. !!! Daniel tittade också på den filmen och skrattade så att han grät. Jag satt och läste bredvid då jag lätt blir trött på Jim Carrey, men då var det mkt roligare att titta på D när han skrattade *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

111. Att bygga ett medskapanade community med Julia Tuvesson

Julia Tuvesson, eller Tuvessonskan som hon är mer känd som, började sin influencerresa på Tumblr (det hör man inte varje dag!) där hon skrev alla sina blogginlägg på mobilen i början för att hon inte hade råd med en dator.När hon istället …

Bubbel och universum

Det här är den bästa typen av kväll jag kan tänka mig. Vänner, bubbel, hemlagad mat, en soffa och diskussioner om Hells Angels, hångel och

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.