Idag har jag plöjt film. Det blev först ”Rumor Has It” med Jen Aniston och underbara Mark Ruffalo. Filmen var dock en enda stor soppa. En stor besvikelse. Bästa scenen är den med Jen och Mark i slutet då hon ska be om ursäkt. Han är bra där. Det är så att det kryper under skinnet.

Sedan kom C hem från ännu en helg-jobb-dag och då blev det ”Fun with Dick and Jane”. C skrattade så han grät till rånscenen med de roliga rösterna. Det var roligare att titta på C än på filmen, men filmen var klart godkänd! Tea Leoni är underskattad!

Jag har också äntligen tagit tag i Daniel-scrapbooken. När han var med i Idol köpte jag i stort sett allt som trycktes om honom och sedan dess har tidningarna bara legat och skräpat. Det är snart 1,5 år sedan han vann! Det kommer bli ett härligt minne av den tiden när den är klar. Han hörde av sig och grattade mig idag. Bättre sent än aldrig. Skivan mixas för fullt och han är nöjd och glad. Fenfent.

Nu ska vi ta tag i den stående söndagsmiddagen; tacos. Lagom till Big Brother. Vem tror vi åker idag? Jag gissar på Therese. Till skillnad från Muffe så tror jag att Jessicas urflippning med Robin bara ökar intresset för henne hemma i stugorna.

Hej, jag heter Linda och jag tittar på Big Brother. Hej Linda!

3 svar

  1. !!! Daniel tittade också på den filmen och skrattade så att han grät. Jag satt och läste bredvid då jag lätt blir trött på Jim Carrey, men då var det mkt roligare att titta på D när han skrattade *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag