Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute på Lindö i Mälaren. Jag har gosat med lamm, kelat med kattungar och ponnysar och rensat ogräs och målat väggar. Herregud så ont jag hade i kroppen igår men åh så skönt det var samtidigt. Kroppsarbete alltså, bra skit! Den här helgen var precis vad jag behövde.

Lindö

Jag har så klart tagit ungefär en miljon bilder på alla dessa magiskt fina djur och dessutom vloggat så mer bilder kommer senare i veckan. Men nu tänkte jag vi skulle kika på vad jag ska hitta på de kommande dagarna!

➝ Måndag – Idag ska jag tvätta för första gången på typ en månad (det börjar veeerkligen sina i underklädeslådan, that's all I'm saying), boka in läkartid för intyg till Danmark och sedan bär det av till Göteborg!

➝ Tisdag – …för på tisdag är jag en av talarna på Världens farligaste möte, ett e-handelsevent som äger rum på Liseberg! Det finns en punkt på schemat som heter “champagnemingel och bergochdalbana”?! I'm SO there.

➝ Onsdag – På onsdag åker jag tillbaka till Stockholm igen, släcker jobbränder (förmodligen) och på kvällen är jag medbjuden på Open World Awards, en bloggala som Momondo håller i och bland annat Jennifer och Rania är nominerade till!

➝ Torsdag – På torsdag är det resdags igen – då åker jag till Skellefteå för att föreläsa för Skellefte kommun!

➝ Fredag – Och så på fredag åker jag hem till Stockholm. Konstigt ändå att “hem till Stockholm” snart inte är något jag kan säga längre.

➝ Helg – På helgen kommer jag alldeles säkert varva flyttpackning med jobb för sedan är det bara två veckor kvar i Stockholm. Herregud så konstigt det känns. Jag har på riktigt inte fattat det än.

Vad hittar du på i veckan?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

Stora Influencerpriset Fotograf: Caroline Frankesjö www.carolinefrankesjo.se

Stora Influencerpriset – här är juryn!

Fotograf: Caroline Frankesjö Nu kör vi igen! Äntligen är det dags för 2018 års upplaga av Stora Influencerpriset! Vi i Influencers of Sweden körde ju

Vecka fyra

HEJ bloggkompisar! Hur mår ni? Jag vet, jag ligger så rackarns efter med bloggen och har också en liten bloggexistentiell kris just nu (jag har

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags