Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute på Lindö i Mälaren. Jag har gosat med lamm, kelat med kattungar och ponnysar och rensat ogräs och målat väggar. Herregud så ont jag hade i kroppen igår men åh så skönt det var samtidigt. Kroppsarbete alltså, bra skit! Den här helgen var precis vad jag behövde.

Lindö

Jag har så klart tagit ungefär en miljon bilder på alla dessa magiskt fina djur och dessutom vloggat så mer bilder kommer senare i veckan. Men nu tänkte jag vi skulle kika på vad jag ska hitta på de kommande dagarna!

➝ Måndag – Idag ska jag tvätta för första gången på typ en månad (det börjar veeerkligen sina i underklädeslådan, that's all I'm saying), boka in läkartid för intyg till Danmark och sedan bär det av till Göteborg!

➝ Tisdag – …för på tisdag är jag en av talarna på Världens farligaste möte, ett e-handelsevent som äger rum på Liseberg! Det finns en punkt på schemat som heter ”champagnemingel och bergochdalbana”?! I'm SO there.

➝ Onsdag – På onsdag åker jag tillbaka till Stockholm igen, släcker jobbränder (förmodligen) och på kvällen är jag medbjuden på Open World Awards, en bloggala som Momondo håller i och bland annat Jennifer och Rania är nominerade till!

➝ Torsdag – På torsdag är det resdags igen – då åker jag till Skellefteå för att föreläsa för Skellefte kommun!

➝ Fredag – Och så på fredag åker jag hem till Stockholm. Konstigt ändå att ”hem till Stockholm” snart inte är något jag kan säga längre.

➝ Helg – På helgen kommer jag alldeles säkert varva flyttpackning med jobb för sedan är det bara två veckor kvar i Stockholm. Herregud så konstigt det känns. Jag har på riktigt inte fattat det än.

Vad hittar du på i veckan?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.