Hej flera tusen människor här är jag halvnaken

Hej flera tusen människor här är jag halvnaken

Förra veckan gjorde jag något sånt där superläskigt. Jag plåtades av bästa Flora Wiström i bara underkläder för ett samarbete som Flora har med Sloggi och Triumph. Det var en aningen underligt att ränna omkring i underkläder med Flora och min praktikant Mimmi i lägenheten, men det var bara att anamma vad Gud gett en! Jag grävde reda på en gammal plyschmorgonrock för att värma mig lite mellan bilderna och den fick också gästspela på några av bilderna!

Men, nu kanske ni undrar, varför ska jag vara med på ett samarbete med Flora har? Jo, därför att Flora ville ha med lite juicy booty i inlägget och tänkte att min booty kanske kunde vilja vara med. Och det ville den ju pga jag tackar alltid ja till kul grejer utan att tänka efter, speciellt om det är läskigt. 

Flora gjorde också en intervju med mig på sin blogg där vi pratar om självbild och ordet tjock och om när jag känner mig som mest trygg i min kropp. Den blev väldigt bra och hjärtlig och du kan läsa den här! 

Jag är väldigt glad över hur bilderna blev. Och även fast jag, som de flesta, kan vara väldigt självkritisk, kan jag se hur jädra fina de här bilderna faktiskt är. Det finns något otroligt stärkande i att utsätta sig för saker man är rädd för. Jag växte minst 2 cm på kuppen. 

Tack Flora för att jag fick vara med och för att du är en så jädra fin och smart person och för att du kämpar för att förändra. <3

Varsågod för bildbomb, samtliga bilder tagna av Flora Wiström. 

30 svar

  1. Det här är ju också en ganska fab kontaktannons, what you see is what you get liksom 😉 Och du ser fantastisk ut, vilket ju är ett bra komplement när man redan är smart och framgångsrik!

  2. Härligt att se att du är tillbaka från din paus. Å vilken rivstart. Kan bara säga WOW!
    Du ser FAB ut på bilderna.!
    Såg även att Elle.se lagt upp Floras intervju/annonssamarbete på hemsidan!

  3. Såg bilderna hos Flora och blev tagen hur fina de är. De är så himla ärliga och vackra på samma gång <3 Ni är grymma båda två som bidrar till förändring! Det behövs så otroligt mycket i dagens samhälle!!! Kram!

    1. Tack! Ja, det var läskigt men jag gjorde det liksom som en tjänst för Flora och då blev det lättare, typ. Lättare att säga till någon ”kan du plåta mig i underkläder”? Men ja, tror det är jättebra att få någon annans ögon på ens kropp. Genom nån annans ögon liksom. Ah du fattar.

  4. Du är ju vacker som få! Och alltså bara att du bryter mot den där sjuka normen och jante och allt gör dig ju sjuhundra gånger mer attraktiv. Var bara du! Så fina foton Flora har skapat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

Glad midsommar!

Kikar bara in en snabbis för att säga GLAD MIDSOMMAR!  Jag firar denna livets högtid ute på Sandvikens fiskeläge på Ulvön. Just nu sitter vi