Mina nya bloggkompisar!

20181115_155159

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är verkligen inne i den mörkaste tiden nu och det känns. Men när man får sådana här vyer mitt på blanka eftermiddagen så måste man ju ändå vara lite nöjd.

20181115_193742

Målet för kvällen var OffCoff och medlemsträff med ett gäng fina personer från Influencers of Sweden! Jag har ju nämligen startat upp en lokal grupp för oss här i Västernorrland och i torsdags hade vi får första träff. Några hade jag träffat förut, några hade jag följt på avstånd och någon enstaka var helt ny. Gemensamt för alla – toppenpinglor (och en liten Bertil).

20181115_193748

Rania, Jennie, Emelie, Anna, Maria, Emmeli, Bertil och Nina.

Bertil var en alldeles ljuvlig liten gubbe på fem månader som varvade att se väldigt förvånad ut och att vara överlycklig och väldigt exalterad över sin egen röst.

En sisådär tre timmar spenderade vi i fåtöljerna på OffCoff och pratade om varumärkestänk, Instagram och algoritmen, fler följare vs vårda existerande följare och mycket annat. Det är så himla viktigt att få ventilera med sådana som förstår i det här yrket och jag är så glad att jag hittat en drös kollegor här i Övik!

20181116_002432

Sedan följde Rania med mig hem och kelade med Leia och Silver och fick en mindre allergichock. Men det var det värt (sa hon i alla fall).

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok “Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi