20181115_155159

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är verkligen inne i den mörkaste tiden nu och det känns. Men när man får sådana här vyer mitt på blanka eftermiddagen så måste man ju ändå vara lite nöjd.

20181115_193742

Målet för kvällen var OffCoff och medlemsträff med ett gäng fina personer från Influencers of Sweden! Jag har ju nämligen startat upp en lokal grupp för oss här i Västernorrland och i torsdags hade vi får första träff. Några hade jag träffat förut, några hade jag följt på avstånd och någon enstaka var helt ny. Gemensamt för alla – toppenpinglor (och en liten Bertil).

20181115_193748

Rania, Jennie, Emelie, Anna, Maria, Emmeli, Bertil och Nina.

Bertil var en alldeles ljuvlig liten gubbe på fem månader som varvade att se väldigt förvånad ut och att vara överlycklig och väldigt exalterad över sin egen röst.

En sisådär tre timmar spenderade vi i fåtöljerna på OffCoff och pratade om varumärkestänk, Instagram och algoritmen, fler följare vs vårda existerande följare och mycket annat. Det är så himla viktigt att få ventilera med sådana som förstår i det här yrket och jag är så glad att jag hittat en drös kollegor här i Övik!

20181116_002432

Sedan följde Rania med mig hem och kelade med Leia och Silver och fick en mindre allergichock. Men det var det värt (sa hon i alla fall).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

Mitt ord för 2022

”För att bli något du aldrig varit måste du göra något du aldrig gjort.” Inspirerad av Sara Rönne som i flera år nu haft ett