Hej dagboken.

Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad.

Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev SÅ himla glad av att ni också tycker om att läsa dem. Himla bra kombo det.

Anyhoo.

Det är torsdag kväll, klockan är cirkus tio och ikväll/inatt (4 pm pacific, 7 eastern, gud så många gånger Amy rabblat det idag) stänger registreringen för Digital Course Academy.

Och därmed projektet jag har jobbat med sedan 1:a augusti.

Jag har alltså varit affiliate för Amy Porterfield och hennes kurs Digital Course Academy. Det betyder att jag marknadsför hennes kurs och köper någon via mig så får jag provision på det köpet. 50% för att vara exakt. Och på en kurs som kostar $2000 så är det MYCKET pengar per person.

Därför har jag lagt minst lika mycket krut på den här lanseringen som på mina egna. Absolut för att jag tjänar bra pengar på det men mest för att jag ju VET hur en onlinekurs som basplatta i ens business kan förändra ens liv.

Men jag tänker inte dra nån säljpitch här. Det har jag gjort på mail och i social och i varenda hörn av internet känns det som de senaste sex veckorna.

Det har varit SÅ kul. SÅ lärorikt. Och såklart tagit SÅ mycket energi. Som tur är får jag också sjukt mycket energi tillbaka av dessa magiska peppade blivande kursskapare.

Jag ska göra något med dem jag aldrig gjort förut – köra gruppcoaching via Zoom i 12 veckor. Och jag ser så mycket fram emot det! Att få hänga med dem och se dem utvecklas face to face, det kommer bli sjukt spännande.

Så imorrn ska jag dricka bubbel. Ha möte med en potentiell ny VA och kanske äntligen städa ur hönshuset. Så det så.

Och här kommer bilden som inte har nånting med inlägget att göra. Eller inte supermycket i alla fall.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Skeppsmalen

Skeppsmalen i solen

Förra helgen när Sanna och Emilia var här så gjorde vi en miniutflykt till Skeppsmalen på söndagen. Vi var alla tre rätt sega och ville

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en