Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS!

Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var på visning i början av juni har det här huset varit i mitt huvud dagarna i ändan och nu idag har vi äntligen skrivit kontrakt och huset är MITT!

Ville bara kika in här och säga det och berätta hur PEPP jag är! Mer bilder kommer och sedan kommer du ju få hänga med på min flytt- och renoveringsresa och jag hoppas innerligt du tycker det ska bli spännande.

WHEE!!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

23 svar

  1. Åh! Stort grattis! Sjukt mäktig känsla att sätta nycklarna i dörren och kliva in i sitt egna hus. För att inte tala om att kliva ut på trappan med en kopp kaffe i handen och bara sitta där och njuta av sin tomt.

  2. בס’ד
    Grattis! Jag är superpepp! Leia och du kommer få så mycket att göra, men jag gissar att Leia är smart nog att lämna över det jobbiga arbetet till dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra

Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän. Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för

Bland myggen i Dalarnas skogar

Där i början av juni tog jag bilen och åkte iväg på äventyr. Målet var Dalarnas djupaste skogar i närheten av Rättvik. Där skulle jag