Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS!

Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var på visning i början av juni har det här huset varit i mitt huvud dagarna i ändan och nu idag har vi äntligen skrivit kontrakt och huset är MITT!

Ville bara kika in här och säga det och berätta hur PEPP jag är! Mer bilder kommer och sedan kommer du ju få hänga med på min flytt- och renoveringsresa och jag hoppas innerligt du tycker det ska bli spännande.

WHEE!!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

23 svar

  1. Åh! Stort grattis! Sjukt mäktig känsla att sätta nycklarna i dörren och kliva in i sitt egna hus. För att inte tala om att kliva ut på trappan med en kopp kaffe i handen och bara sitta där och njuta av sin tomt.

  2. בס’ד
    Grattis! Jag är superpepp! Leia och du kommer få så mycket att göra, men jag gissar att Leia är smart nog att lämna över det jobbiga arbetet till dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kika in i mitt hönshus!

Här sitter jag och ser nöjd ut. 😊 Varför undrar du kanske? För att mitt hönshus äntligen är klart! 🐓⁠ Häng med och kika på hur jag inrett mitt hönshus!

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en

Aldrig nöjd eller aldrig nöja sig

Förra veckan var jag med i PT-Fias podd “Ofiltrerat”. Fia (Sofia Ståhl) är även med i MIN podd “We Are Influencers” den här veckan men

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på