Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS!

Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var på visning i början av juni har det här huset varit i mitt huvud dagarna i ändan och nu idag har vi äntligen skrivit kontrakt och huset är MITT!

Ville bara kika in här och säga det och berätta hur PEPP jag är! Mer bilder kommer och sedan kommer du ju få hänga med på min flytt- och renoveringsresa och jag hoppas innerligt du tycker det ska bli spännande.

WHEE!!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

23 svar

  1. Åh! Stort grattis! Sjukt mäktig känsla att sätta nycklarna i dörren och kliva in i sitt egna hus. För att inte tala om att kliva ut på trappan med en kopp kaffe i handen och bara sitta där och njuta av sin tomt.

  2. בס’ד
    Grattis! Jag är superpepp! Leia och du kommer få så mycket att göra, men jag gissar att Leia är smart nog att lämna över det jobbiga arbetet till dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

Doctor Who

Doctor Who Lego

Det var sådana här kvällar jag längtade efter när jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Övik i somras. En helt vanlig lördagskväll, mamma

Vinter 2.0

Hej helgen! Jag sitter på tåget till Stockholm där jag ska hänga ett gäng dagar och jobba, spa:a och prata på en konferens. Solen skiner