Jag har köpt hus!!

Jag har köpt hus!!

JAG HAR KÖPT HUS!

Det är helt sjuka ord att skriva men jag har alltså äntligen köpt mig ett alldeles eget hus! Sedan jag var på visning i början av juni har det här huset varit i mitt huvud dagarna i ändan och nu idag har vi äntligen skrivit kontrakt och huset är MITT!

Ville bara kika in här och säga det och berätta hur PEPP jag är! Mer bilder kommer och sedan kommer du ju få hänga med på min flytt- och renoveringsresa och jag hoppas innerligt du tycker det ska bli spännande.

WHEE!!

23 svar

  1. Åh! Stort grattis! Sjukt mäktig känsla att sätta nycklarna i dörren och kliva in i sitt egna hus. För att inte tala om att kliva ut på trappan med en kopp kaffe i handen och bara sitta där och njuta av sin tomt.

  2. בס’ד
    Grattis! Jag är superpepp! Leia och du kommer få så mycket att göra, men jag gissar att Leia är smart nog att lämna över det jobbiga arbetet till dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar

Gården på andra sidan älven

Mitt emot mig, på andra sidan älven, finns en stor gård som heter Godsta Gård. Massor med hus och kossor som råmar och ända sedan

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det