Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni!

Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n i stort sett HELA dagen, såg två filmer, powernappade ett par timmar (räknas det som powernap om den är flera timmar?) och sedan var det dags för Mellon (som jag knappt såg för jag Facetajmade med Sanna som satt på en Finlandsbåt, SÅ mycket roligare. Men heja Mariette!).

Jag har dock hunnit med två långpromenader i solen! Alltså, jag kan inte uttrycka i ord hur ljuvligt det är att ögonen rinner för att det är så ljust och att solen faktiskt värmer så att det går rysningar längs med ryggraden. Och Leia springer lös i skogen så snön ryker och vi går omvägar efter omvägar i skogen för att vi inte vill gå hem. Älskar det.

Och så har jag ju byggt om här inne på bloggen! Kände att det var dags för ett uppryck och nu när jag har de här fantastiska bilderna som Elin Kero tog för boken måste jag ju använda dem till max!

Som du ser har jag nu också blivit med mailinglista! Jag tänker att jag ska prata lite mer om det i ett eget inlägg men basically tycker jag att det känns så fint om vi skulle ha en egen liten klubb. Ni som hälsar på här och gillar och stöttar mig, ni är så himla viktiga för mig och jag vill så gärna att ni ska få ta del av det bästa jag har att bjuda på. Men som sagt, det blir ett eget inlägg, jag ska försöka att inte ranta iväg!

Men prenumerera i den röda lådan här ovan, lovar att jag inte kommer skicka nått skräp! 💕

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp det sista av tvätten och sedan blir det middagslagande och laddande för en ny vecka (nytt uppslag i min Bullet Journal!!).

Puss!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

  1. Gillar den nya looken!
    Ny läsare här inne och ny följare på insta, och vill bara säga att du verkar vara en så genuin och härlig person med schyssta värderingar 🙂
    Kram Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget igen tillbaka till Stockholm. Som alltid med blandade känslor men den här gången ändå med hopp om förändring. Jag har

När blir man som influencer en sellout?

“Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är “sellouts” på vartannat

We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för