Just nu känns det som att befinner mig i en tromb och inte riktigt hittar ut. Det är inte otrevligt direkt men en aning förvirrande och väldigt blåsigt!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Eller att man bara får någon slags glitch i huvudet och helt plötsligt befinner man sig MITT i lanseringsveckan och har typ inte förberett något. Haha! Alltså, det är så typiskt mig. Men det är som Jackie, min assistent sa, att den här lanseringen gör vi på mitt sätt, ”ad hoc-metoden” (😂) och nästa gång gör vi på Jackies sätt och faktiskt planerar så att vi inte får magsår. Det tycker jag låter som en bra plan.

Men det som är så bra med mig är att jag jobbar ju faktiskt bäst när det gäller. När jag är MITT I virvelvinden så ser jag klart som aldrig annars. Jag får laserfokus och kan känna precis alla de rätta känslorna för att placera mig på den plats jag behöver vara för att bäst vara till hjälp för de jag ska lära ut till.

A blessing and a curse.

Men på tisdag får jag äntligen göra det jag gillar mest OCH det jag är bäst på – föreläsa! Då kör jag mitt webinar ”Influencernas hemligheter – vad funkar nu?” LIVE för första gången sedan i våras. Om du vill vässa dina sociala medier och få en nytändning så tycker jag du ska haka på, det är helt gratis! 

Reservera din plats här – vi ses där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

42. Svaret på allt.

42. Känns ungefär som 41. Fast kanske lite bättre. Jag ser fram emot 42. Om de senaste två åren, de efter 40, får vara någon

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet