Nu åker vi!

Just nu känns det som att befinner mig i en tromb och inte riktigt hittar ut. Det är inte otrevligt direkt men en aning förvirrande och väldigt blåsigt!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Eller att man bara får någon slags glitch i huvudet och helt plötsligt befinner man sig MITT i lanseringsveckan och har typ inte förberett något. Haha! Alltså, det är så typiskt mig. Men det är som Jackie, min assistent sa, att den här lanseringen gör vi på mitt sätt, ”ad hoc-metoden” (😂) och nästa gång gör vi på Jackies sätt och faktiskt planerar så att vi inte får magsår. Det tycker jag låter som en bra plan.

Men det som är så bra med mig är att jag jobbar ju faktiskt bäst när det gäller. När jag är MITT I virvelvinden så ser jag klart som aldrig annars. Jag får laserfokus och kan känna precis alla de rätta känslorna för att placera mig på den plats jag behöver vara för att bäst vara till hjälp för de jag ska lära ut till.

A blessing and a curse.

Men på tisdag får jag äntligen göra det jag gillar mest OCH det jag är bäst på – föreläsa! Då kör jag mitt webinar ”Influencernas hemligheter – vad funkar nu?” LIVE för första gången sedan i våras. Om du vill vässa dina sociala medier och få en nytändning så tycker jag du ska haka på, det är helt gratis! 

Reservera din plats här – vi ses där!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

En söndagskväll i bastun på ön.

För sisådär fem-sex veckor sedan, då sommaren kippade efter andan och var på väg att förlora slaget mot hösten, då hoppade jag och Jonas i

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar! Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går