En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag lyxat till det med en helt ledig dag innan jag skulle flyga hem på kvällen. Jag hade så mycket planerat men det slutade med att jag mest strosade omkring i Hyde Park mest hela dagen. Ska vi kika?

2017 - NOV - London

Jag inledde torsdagen i Emelies burspråk med frukost och lite BBC.

2017 - NOV - London

Emelie bor vid Russel Square där de typiskt engelska husen står på rad.

2017 - NOV - London

Jag hoppade på tuben och åkte till Harrods. Jag har faktiskt aldrig varit på Harrods så tänkte att jag skulle passa på. Det var som lyxiga varuhus är mest, stort och överdådigt och dyrt men väldigt flådigt.

2017 - NOV - London

Tjabba tjena värsta maffiga granen.

2017 - NOV - London

Man måste ju älska brittisk arkitektur ändå. Skulle inte ha något att bo där uppe i tornet.

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Från Harrods sicksackade jag mig fram till Hyde Park där jag tog sikte på Diana, Princess of Wales Memorial Fountain som jag hört talas om när jag föreläste i Jönköping för några veckor sedan. Det var en stadsplanerare som pratade om den och att den var väldigt unik och speciell som fontän. Ja ni ser ju!

2017 - NOV - London

Tyvärr så var den stängd för allmänheten på grund av renovering så jag fick bara kika på håll. Spana in den här videon för att se fontänen in action! Så häftigt hur den rör sig, upp och ner och bubblar och skuttar. Så mycket liv.

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Här satt jag i säkert en halvtimme, vid en skulptur som heter ISIS (olyckligt namn som verkar ha bytts till ”Serenity” enligt parkens site), en fågel som ska representera mödraskap. Kikade på turister och folk som matade fåglar och joggare.

2017 - NOV - London

Sedan gick jag hit, till Lido Café som ligger precis vid Serpentine, och åt lunch.

2017 - NOV - London

Helt okej lunchutsikt, bara det att man kan sitta ute i november. Inte helt varmt var det, men värt. Speciellt när vovvar spatserade förbi. Och en och annan ekorre.

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Djur. <3

2017 - NOV - London

Någon fler än jag som tänker på Vita Stenen? De hade ett sånt här träd som de alltid bytte stenen under. Vi hade ett sånt träd, en hägg, vid huset där jag är född. Lekte alltid Vita Stenen där. Alltså de saker som fastnar..

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Jag promenerade norrut mot Oxford Street, njöt av frasiga löv och kvackande ankor och kärlekspar som gick hand i hand.

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Och så tog jag några selfies. Hejhej!

2017 - NOV - London

2017 - NOV - London

Som jag älskar symmetri och trädalléer. SOM.

2017 - NOV - London

Och så kom jag till Marble Arch och Oxford Street. Gick in på Primark och fick panik av allt folk så gick ut igen efter att ha övergett en kundvagn med prylar pga PANIK.

2017 - NOV - London

Och så hoppade jag på en dubbeldäckare hem till Emelie och hämtade min väska och åkte hem till Sverige igen!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

    1. Haha, va kul att du säger det! Den här vinkeln är super men precis till vänster står ett betonghus (”funkishus”) som ser ut som ett fängelse från Hunger Games. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan ”vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill

Lindö

Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt