Hej min vinterjacka!

Hej min vinterjacka!

Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos. Läs mer om annonslänkar här!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som ”hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min ”synas bland folk”-jacka!

Jag älskar att den är färgglad, har muddar på ärmarna och fleece i fickorna (!!) samt superhög krage som jag kan gömma mig i när det blir riktigt kallt. Mjum!

Precis när Jennie tog de här bilderna på mig så gick en kvinna förbi, tittade på oss och utbrast ”La Linda!” och så fortsatte hon gå. Hahaha! Så jädra roligt! Men då förstod hon i alla fall varför det togs en massa bilder på mig. 😛

Jackan är just nu på rea på Ellos! Den roströda är dock snart slut men den finns också i svart och brunt!

Glad vinter!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad måndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vräker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?