Vad 10 timmar i en bil kan göra med ens liv

Vad 10 timmar i en bil kan göra med ens liv

Jag är tillbaka i Stockholm efter några fantastiska dagar i Åre som ni kommer att få läsa mer om alldeles snart. Jag är en aning (ganska mycket) upplevelsebakis, ni vet så man är när man upplevt mycket både fysiskt och emotionellt samt varit konstant social under ett gäng dagar. Jag är helt slut och börjar dessutom bli förkyld. Men det var det helt klart värt. Men som sagt, återkommer till det.

Åre

Sista kvällen tog jag med kameran ut på kvällspromenaden och tog den här magiska bilden på kalfjället och stjärnhimlen.

Igår åkte jag bil hem tillsammans med Nathalie, en nyfunnen vän som också sitter i InoS styrelse. Hon är en person som verkligen följer sitt hjärta i allt hon gör och är väldigt varm och generös. Dessutom är hon väldigt klok och bjöd på sin klokhet under den här bilturen hem.

Bland annat så lärde hon mig en workshopmodell som hon kallar för ”livsrevidering” och som handlar om att se över sitt liv från topp till botten, vad man har för vision med livet, hur man lever för att uppfylla den visionen, vilka byggstenar som finns och vad som behöver åtgärdas. Detta fick mig att fundera och klura djupt och länge och jag satt tyst långa stunder och bara processade. Och så kom jag fram till ett stort beslut. Ett jättestort beslut som känns jätteledsamt och frustrerande och samtidigt som en stor sten som lättat från mitt hjärta.

2018 kommer innebära stora förändringar. Ni som lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?!” vet redan lite vad som är i görningen men av någon anledning är det läskigt att skriva här. Men snart. Snart ska jag också ta med just dig på min resa, om du vill.

18 svar

  1. Den där ”livsrevideringen” skulle jag vilja höra mer om! Jag tror att det är viktigt att våga ta det där stora beslutet. Det är först när det är taget som det kan bli riktigt bra. För det handlar ju ofta om att något faktiskt skaver…och det går inte över förrän man gör något åt det. Du är säkert något bra på spåren! Lycka till!

    1. Precis. Det är beslutet som är jobbigt, ”puckeln”, efteråt är det ju utförsbacke! 🙂 Tack för pepp! Ska se om jag kan dela med mig av livsrevideringen!

  2. Om ditt beslut handlar om vad du berättade under snöskovandringen så tror jag det är ett bra beslut eftersom det lät som att det var förankrat i en känsla av att följa ditt hjärta. Få saker är ju huggna i sten så känns beslutet ändå inte bra efter ett tag får du ta det därifrån <3

  3. Låter som en väldigt intressant bilresa! Visst är sådana tillfällen härliga men också lite jobbiga men det hör väl till lite när man utvecklas? Hur som helst är jag väldigt nyfiken på livsrevideringen så berätta gärna. Så länge tittar jag in hos din vän. 🙂

  4. Ibland är den jobbigaste biten att faktiskt komma till den punkten att man tar beslutet. När det väl är gjort brukar det kunna kännas som en lättnad istället. Hoppas det blir bra för dig och att du delar med dig av det när du känner dig redo. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!