Vad 10 timmar i en bil kan göra med ens liv

Jag är tillbaka i Stockholm efter några fantastiska dagar i Åre som ni kommer att få läsa mer om alldeles snart. Jag är en aning (ganska mycket) upplevelsebakis, ni vet så man är när man upplevt mycket både fysiskt och emotionellt samt varit konstant social under ett gäng dagar. Jag är helt slut och börjar dessutom bli förkyld. Men det var det helt klart värt. Men som sagt, återkommer till det.

Åre

Sista kvällen tog jag med kameran ut på kvällspromenaden och tog den här magiska bilden på kalfjället och stjärnhimlen.

Igår åkte jag bil hem tillsammans med Nathalie, en nyfunnen vän som också sitter i InoS styrelse. Hon är en person som verkligen följer sitt hjärta i allt hon gör och är väldigt varm och generös. Dessutom är hon väldigt klok och bjöd på sin klokhet under den här bilturen hem.

Bland annat så lärde hon mig en workshopmodell som hon kallar för ”livsrevidering” och som handlar om att se över sitt liv från topp till botten, vad man har för vision med livet, hur man lever för att uppfylla den visionen, vilka byggstenar som finns och vad som behöver åtgärdas. Detta fick mig att fundera och klura djupt och länge och jag satt tyst långa stunder och bara processade. Och så kom jag fram till ett stort beslut. Ett jättestort beslut som känns jätteledsamt och frustrerande och samtidigt som en stor sten som lättat från mitt hjärta.

2018 kommer innebära stora förändringar. Ni som lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?!” vet redan lite vad som är i görningen men av någon anledning är det läskigt att skriva här. Men snart. Snart ska jag också ta med just dig på min resa, om du vill.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

18 svar

  1. Den där ”livsrevideringen” skulle jag vilja höra mer om! Jag tror att det är viktigt att våga ta det där stora beslutet. Det är först när det är taget som det kan bli riktigt bra. För det handlar ju ofta om att något faktiskt skaver…och det går inte över förrän man gör något åt det. Du är säkert något bra på spåren! Lycka till!

    1. Precis. Det är beslutet som är jobbigt, ”puckeln”, efteråt är det ju utförsbacke! 🙂 Tack för pepp! Ska se om jag kan dela med mig av livsrevideringen!

  2. Om ditt beslut handlar om vad du berättade under snöskovandringen så tror jag det är ett bra beslut eftersom det lät som att det var förankrat i en känsla av att följa ditt hjärta. Få saker är ju huggna i sten så känns beslutet ändå inte bra efter ett tag får du ta det därifrån <3

  3. Låter som en väldigt intressant bilresa! Visst är sådana tillfällen härliga men också lite jobbiga men det hör väl till lite när man utvecklas? Hur som helst är jag väldigt nyfiken på livsrevideringen så berätta gärna. Så länge tittar jag in hos din vän. 🙂

  4. Ibland är den jobbigaste biten att faktiskt komma till den punkten att man tar beslutet. När det väl är gjort brukar det kunna kännas som en lättnad istället. Hoppas det blir bra för dig och att du delar med dig av det när du känner dig redo. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag