Social Brand Lab 2021

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och slut på post-its.

Jag och mitt team (Jackie och Mickan samt två stjärnpraktikanter Sofia och Eliotte) krossade alla rekord under förra veckans lansering. Antal registrerade på webinar, antal närvarande på webinar, antal konverterade under webinar och så klart omsättning.

Och detta TROTS att Kajabi (där jag har mina kurser) hade totalt mailhaveri under de dagarna jag skulle ha mina två första webinar vilket resulterade i att hälften av alla mail med påminnelser och länkar till webinaren aldrig kom fram. Det är ungefär det värsta som kan hända mitt under en lansering (förutom att betalningslösningen inte funkar eller internet går ner så man inte kan köra webinar).

Jag är fortfarande lite i chock och bara så sjukt tacksam och PEPP för alla dessa människor som nu ska förändra sina liv! Och jag får vara med!!

I torsdags eftermiddag poppade jag en flaska bubbel och firade på Zoom med de här fantastiska människorna. Vilken vecka vi haft!

Så, vad betyder ”slå alla rekord” mer detaljerat?

För första gången hade vi över 2000 registrerade för webinaren. I vanliga fall kör jag fyra webinar, denna gången var det bara två. Vilket betydde över 1000 reggade för varje webinar – ett rejält uppsving, tidigare tror jag det låg runt 500?

Och trots mailhaveriet hade vi en show up rate (antalet som dyker upp på webinaret) på ca 50%, alltså ca 500 pers LIVE på webinaren.

Och vad gäller omsättningen ökade vi med 128% jämfört med förra lanseringen, vilket är helt sjukt. Siffran landade över 600 000. 😳

Nu ska jag försöka landa. Bygga kurs (eftersom jag släpper en modul i veckan är inte hela kursen klar ännu) och planera nästa steg. Och försöka att inte skära mig på glastaket.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

En liten bok

Ni som sett videon från igår vet ju redan det här. Ni som inte gjort det får här en rätt rejäl pangbom-nyhet. Jag ska ge