Förra veckan ägde ju Stora Influencerpriset rum och hela veckan cirkulerade kring det. När jag sitter här har jag blandade känslor kring kvällen, det finns ju alltid saker man kunde gjort bättre. Men i slutändan måste jag ändå säga att det blev väldigt lyckat!

Ögonblick ur mobilen från veckan som gått:

Måndag » Förra måndagen kom Annika Norman till kontoret med en resväska överfull med klänningar, skor och smycken, det har jag ju redan berättat om här!

På eftermiddagen hade jag projektmöte med de här två arbetsmyrorna, delar av projektgruppen som jobbat med Stora Influencerpriset – Amina och Mimmi!

Tisdag » På tisdagar går jag ju hos PT och nu är äntligen SPA-avdelningen (jag tränar på ett hotell och duschar och byter om i deras SPA) färdigrenoverat så jag kan duscha igen efter träningen. Det var ett gäng tisdagar där som jag helt enkelt var svettig på kontoret en hel dag. Fresh.

På eftermiddagen var jag och fixade naglarna och fick mig en nagelförlängning för första gången på 10 år. HerreGUD vad livet var svårt de två första dagarna. Men får liksom lära sig att ”do life” igen med långa naglar (fast alltså, inte så långa som på bilden).

Onsdag » På förmiddagen var jag och Elin hos mitt bokförlag på omslagsmöte och på eftermiddagen plåtade vi mitt bokomslag!! Det blev så jädra fint och det var så kul att jobba med Elin, hon är en pärla (och Årets Kreatör!!).

Kreatörskaos på golvet men allt är noga planerat.

Innan vi var klara hade solen gått ner och vi satt i en mörk studio och gjorde klart skisserna till förlaget.

Fredag » I fredags bar det av till Elite Marina Tower där galan skulle äga rum. Jag hade bokat rum för hela helgen för att kunna landa lite också efter en galet intensiv tid.

Leia var så klart med och fick ett litet välkomstkit med matskålar, lite godis och en tag att hänga på dörren så att städarna vet att det finns hund på rummet. Så mycket pluspoäng för detta!!

Ser ni talarkorten jag håller i? Det står typ inget på dem. Dels för att jag inte hann skriva manus och dels för att jag är bäst när jag improviserar. Här rullar introt i bakgrunden och jag är orimligt taggad!!

Mitt i en fabulös glittermacka med Johanna Kajson och Kenza – vilka grymma tjejer alltså! Här ser ni också kvällens andra look – älskar kombon med rött och rosa! Känner dock att jag kaaanske borde bättrat på pudret lite.

Bilder från prisutdelningen kommer en masse imorgon, jag plåtade själv ingenting alls då jag hade fullt upp med scenprogrammet, men vi hade fotografer på plats som förevigat kalaset. Jag knäppte dock av några bilder på efterfesten, det var ett jädra dansande där ett tag! Macarena gick varm här tror jag.

Älskade när vår ljudkille ba' ”jag älskar att dansa” och går upp och kör LOSS. Helt underbart. Här tillsammans med Jackie och Jonna när alla andra hängde i baren.

I stort sett hela lördagen hände jag i hotellsängen, sov och kollade på tv om vartannat (har ni sett ”Vår tid är nu”? SÅ BRA!!). På kvällen gick jag ner i hotellbaren och tog några glas med Jonna och Johan som var kvar på hotellet samt Jackie som kom förbi. Jennifer joinade också efter sin middag. En fin lördagkväll på alldeles lagom nivå.

Blandade tankar från veckan:

» Projektbaksmälla is a thing. Jag vet att man inte kan inte göra alla nöjda men när man jobbat så hårt med något, för att göra en bra grej för branschen, då svider det faktiskt lite när vissa gör sitt bästa för att smula sönder det och dra det i skiten. Det är tur att jag är trygg i mitt syfte och vilka jag gör vad jag gör för, annars hade det varit lätt att vackla sådana gånger.

» Jag ser på riktigt lite fram emot att sätta tänderna i nästa projekt nu, även om en del av mig skriker ”INGA MER STORA PROJEKT, SITT NER I BÅTEN”. Jag kommer lyssna på den delen i max en vecka.

Tipselitips:

» ”Vår tid är nu”, SVT's grymma efterkrigstids-serie. SÅ BRA. Se den. Fantastiska Hedda Stiernstedt, som jag träffade i samband med Stockholms filmfestival för några år sedan, spelar en av huvudrollerna. Jag intervjuade henne tillsammans med regissören Amanda Adolfsson om ”Unga Sophie Bell” till podden ”Kreatörerna” som jag startade för ett par år sedan men som det bara blev ett avsnitt av. Man kanske borde plocka upp den igen..?

Förra året då?

» Ungefär den här tiden förra året gick jag på Sandra Beijers releasefest för ”Allt som blir kvar” och skickade in pappren till Bolagsverket för att bilda Influencers of Sweden…

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror

Bolagskvinnan – La Linda AB

Idag är ingen vanlig måndag. För idag är min första måndag som ägare till mitt alldeles egna aktiebolag. Tillåt mig presentera: La Linda AB 🥳🥳🥳⁠