Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Januari 2021

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast i bloggformat.

(Jösses, skrev jag precis det där? Bloggat i 20 år men hänvisar till blogginlägg som imitation av nått annat? Skäms lite för mig själv faktiskt.)

Den här bilden är dock inte så realtidsenlig utan från den 9:e januari då jag klippte bort hockeyfrillan som hänt på mitt huvud det senaste halvåret. Kändes viktigt att ändå ge utrymme för det i bloggen.

Okej, men vad hände i veckan på riktigt då?

Foto 2021-01-27 13 33 53

Efter att ha varit insnöad i vad som kändes som en månad (i faktisk tid: tre dagar) blev jag framskottad av grannen och åkte in till stan för att hämta min bil som hade fått en motorvärmare inmonterad av min morbror. Hurra! Kom -20, you got nothing on min motorvärmare!

Och så åkte jag till Granngården och köpte skitmycket torvströ till hönsens sandbad, en fodertunna och käk till både tama och vilda fåglar.

I bagaget står också en tom behållare för helium som man måste punktera på nått vis för att få lämna till återvinningen. Det har jag inte gjort och vågar typ inte så därför åker den fram och tillbaka. Äventyr får den ju i alla fall, heliumbehållaren.

Foto 2021-01-27 13 42 40

Sedan åkte jag till Zoobutiken för att klippa Leias klor. Det var Corona-säkert med separata ut- och ingångar. Nu har jag också skrivit in i kalendern när vi ska dit nästa gång för jag väntar alltid för länge mellan kloklippningarna och får dåligt samvete. (Och ja, jag har försökt klippa själv men varken jag eller Leia uppskattar aktiviteten så outsourcar.)

Foto 2021-01-27 14 08 55

Sedan träffade jag Mickan och Lily som blev så till sig att hon tappade en av sina små toffelskor! För övrigt – HUR GULLIGT MED TOFFELSKOR?!

Foto 2021-01-27 18 16 23

Kollade på Hannah som hade liveshopping med Lindex och blev helt blåst av stolen av den tekniska lösningen de använde. Troligtvis Bambuser meddelade nån på stories? Alltså samma Bambuser som vi livesände Vinkritikerna på 2012? Oh how far they have come.

Sjukt snyggt var det i alla fall. Både liveshoppinglösningen och Hannah.

Foto 2021-01-28 11 36 09

I torsdags hade jag lyxen att få hänga med de här en timme. Ida och Jennie och Anna från High Coast Creative. Innan den här rackarns pandemin hängde vi typ en gång i månaden och co-workade men nu blir det på det här viset istället. Åh vad jag saknar att UMGÅS MED FOLK.

Foto 2021-01-28 13 55 31

Jag fick en smått magisk leverans med nya kristaller. Känner att jag nog snart trillat över kanten ner i ”crazy crystal lady”-träsket? Hur många kristaller krävs för det?

Tänkte också att jag kanske skulle skriva lite om mitt kristalleri. Vad tror du om det? Skulle det vara något?

Foto 2021-01-27 22 50 48

Och så var det fullmåne. En sån där som lyser upp hela bakgården som en strålkastare. Älskar sådana fullmånar.

Det var alles. Puss och hej.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga

Klänningsfeeling!

I tisdags fick jag feeling för klänning! Det var ett tag sedan jag fick det nu – och ännu längre sedan jag bjöd på någon

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit