Tisdagen jag blev en vinkritiker.

Tisdagen jag blev en vinkritiker.

En tisdag i februari (igår) blev jag inbjuden av Thord hem till Jesper där vi skulle ”dricka vin”. Sånt gör ju gärna jag så jag tackade glatt ja till inbjudan. När det började närma sig så uppdagades det dock att vi inte bara skulle dricka vin i godan ro utan det vankades även inspelning av Vinkritikerna. De för mig helt nya bekantskaperna Jesper och hans flickvän Sara har nämligen myntat ett litet koncept som går ut på att ha en liten vintips/test-panel/blogg där jag och Thord då skulle vara kvällens panelgäster.

Hej och hå.

Och lite så här gick det. Två timmar av flams och ett litet uns allvar då och då när Jesper och Sara lyckades få någon ordning på lekstugan. En nedklippt version kommer men så länge får ni den långa, råa, oredigerade verkligheten.

Till saken tillhör att jag kan inte vin (även om jag idag kan mycket mer än jag kunde innan gårdagen). Jag tycker om vin. Så jag är pajasen näst längst till höger som inte kan uttrycka mig som folk utan säger att vinet är ”deppigt” och drar till med ljudeffekter istället. Ja, ni ser ju.

Men det var rysligt trevligt i alla fall. Det var nog länge sedan jag skrattade så absurt mycket under en och samma kväll. Helt klart värt rödvinsskallen som jag vaknade med i morse. Tack kära Thord, Jesper och Sara för en fantastisk kväll.

Ett av aftonens viner, förmodligen min favorit.

Värden och värdinnan. Söta som knappar är de tillsammans. I alla fall ett par månader till. Tydligen dumpar Jesper sina tjejer när de blir 25, vilket Sara fyller i sommar. Jaja, hashtag livet liksom.

Fantastisk riggning av kamera och belysning och smörpapper som någon slags ljusnedmjukare. Ja, det är den tekniska terman.

Sara, jag och Thord.

Jesper har en bild på sig själv på väggen. Det, och inte mycket annat. Lite seriemördarvibbar. Han hade dock en annan version av historien. Den hittar ni i klippet runt 26.40. Mikket rålit.

När inspelningen var klar åkte Spotify fram. Texter i stil med ”my cock is community property”, som Jesper för övrigt glatt sjöng med i, blandat med Queen och lite gubbrock. Här tror jag att jag och Jesper framför en version av Bon Jovis ”You give love a bad name”. Det finns tyvärr inte på film. Dock för alltid i mitt minne.

4 svar

  1. Underbar uppfångning av kvällen!
    Såg just att vi hade 130 viewers live (!!)
    Tillklippta versionen kommer nog i helgen.
    Supertack för att du ville komma!
    Sååå goda skratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – ”Yrke:

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma