En uppfriskande höstprommis

En uppfriskande höstprommis

Åh så härligt uppfriskande en höstpromenad kan vara. Jag och C tog tillsammans vår premiärtur runt sjön, matade pippisarna med knäckebröd, aktade oss för de svarta aggrosvanarna och spanade efter knatte, fnatte och tjatte. Halvtaskig fågelkoloni dock. Vi såg en fågel med ett utpickat öga, man fick kasta maten till höger om honom, annars såg han den inte. Sedan var det en stackare med en stor svulst vid vänster öga och en annan vars vänstra ben såg mer ut som en klo så han kunde inte gå.

Efter pippi-rundan gick vi och hyrde film och köpte godis. Jag har tränat idag så jag får! 🙂

Nu ska här lagas ädelostpasta och mysipysa. Måste försöka dämpa söndagsångesten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ja det var en massa kvällar i juni

Det är numera officiellt – juni är min favoritmånad. Det här är något jag kommit fram till sedan jag flyttade hem till Norrland, i Stockholm

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.