En vanlig fredagkväll

En vanlig fredagkväll

Nacken är lite bättre. Inte mycket men jag är iaf inte sängliggande längre.

C nyser alltid minst fem gånger i rad. Det är inte ens lönt att säga prosit efter en för det kommer alltid en hel harrang. Sådana små saker som gör att man märker att man känner en person väl. Nysningar är kärlek. Typ.

Penny har fått jobb! Så underbart för henne som gått arbetslös sedan i somras och jag vet hur jobbigt hon har tyckt att det varit. En välbehövlig ljuspunkt i en tid som kanske inte är den bästa i hennes liv. *kramar om min Penny* I alla fall så kom hon hit ikväll, vi har ätit alldeles för onyttigt och sett på ”Välkommen till Familjen”.

Nu är jag aptrött, blir pang i säng rätt snart. Imorrn blir det en riktig långpromenad med tanke på att jag inte varit speciellt mobil idag.

Gonatt internet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!