En vanlig fredagkväll

En vanlig fredagkväll

Nacken är lite bättre. Inte mycket men jag är iaf inte sängliggande längre.

C nyser alltid minst fem gånger i rad. Det är inte ens lönt att säga prosit efter en för det kommer alltid en hel harrang. Sådana små saker som gör att man märker att man känner en person väl. Nysningar är kärlek. Typ.

Penny har fått jobb! Så underbart för henne som gått arbetslös sedan i somras och jag vet hur jobbigt hon har tyckt att det varit. En välbehövlig ljuspunkt i en tid som kanske inte är den bästa i hennes liv. *kramar om min Penny* I alla fall så kom hon hit ikväll, vi har ätit alldeles för onyttigt och sett på ”Välkommen till Familjen”.

Nu är jag aptrött, blir pang i säng rätt snart. Imorrn blir det en riktig långpromenad med tanke på att jag inte varit speciellt mobil idag.

Gonatt internet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen är här!

Äntligen är odlingssäsongen här på riktigt! Alltså jag älskar odling. Eller så här – jag älskar tanken på odling men har ännu inte riktigt kommit

Promenad ut till ön

I slutet av mars, när isen fortfarande var en halvmeter tjock men solen börjat värma, åkte jag ut till Hornön för att ta en promenad

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut