Som en varm kram av Moder Natur

180612 - SKOTTLAND

Skottland.

Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon ger mig en varm, mjuk kram. Säger ”varsågod gumman, här får du”. Jag blir nästan gråtfärdig av storheten och tystnaden.

180612 - SKOTTLAND

De krokiga vägarna gör att det pirrar i magen varje gång man tar ett krön i lite för hög fart. Jag skriker ”stannaaaa” ungefär varannan kilometer till Roger som kör för jag tror att jag ska kunna föreviga det magiska lite bättre den här gången. Och när jag skuttar ur bilen inser jag att det aldrig kommer gå men jag försöker ändå. Måste få med mig en liten bit av det här hem.

180612 - SKOTTLAND

Fåren och kossorna är tusen gånger fler än de människor vi ser längs vägen och jag är så otroligt nöjd med den uppdelningen.

180612 - SKOTTLAND

180612 - SKOTTLAND

Naturen är karg men ändå varm och jag undrar vem som bor i de där små stenhusen mitt i ingenstans. Det ser fantastiskt och ensamt ut på samma gång.

180612 - SKOTTLAND

Jag måste vidare nu men jag ville bara dela med mig till er och hoppas kunna ge er en liten känsla av den magin som spritter i mig just nu.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. Alltså jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!!!!!1 jag vet inte vad jag ska säga, det där landskapet. Känner att det pockar på en harang med svärord i brist på andra kraftuttryck haha. Vill fota så. jäkla. mycket. där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Crazy Smoothie Workshop

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar