Häng med på födelsedagskalas!
Förra året firade jag ju min försenade 40-årsdag (covid snodde den riktiga) och efter den typen av kalas kan man ju liksom inte backa i firandet utan då måste man ju gasa! Så i år abonnerade jag Malins Bistro och bjöd in till champagneprovning!
Malin var, som synes, mycket pepp! Och hade till och med skrivit grattishälsning på spegeln på toan! Då känner man sig himla speciell.
Jag älskar verkligen den här restaurangen. Liten och mysig med murriga färger, träpaneler och torkade blommor i taket. Och när den också fylls av kära vänner och familj, ja då blir den ju ännu bättre!
Det stora numret för aftonen var så klart bubbelprovningen! Vi fick prova en prosecco, en cava, en crémant och en champagne. Och så lite snacks till!
Fantastiska Luring (Ebba Andersson) var sommelier du jour och visade hur man skulle Se, Sniffa och Smaka (och ett till S tror jag som jag glömt) samt berättade för oss vad de stora skillnaderna mellan de fyra dryckerna är (förutom att de kommer från olika länder). Mycket intressant!
Ser vi inte ut som fullblodsproffs, Victoria, Annica och jag? Min slutsats är att jag gillar cava mer än prosecco fast egentligen föredrar Crémant då det är torrare.
Och sen hade Malin gjort en chokladbollstårta åt mig!! Fantastisk var den! Och jag tog med den hem och åt på den i säkert två veckor. Den var massiv!
Och det var min 43-årsdag, succé!
Ett svar