Festivaldags!

La Linda på Stockholms filmfestival

sthlmfilmfest01

Torsdag kväll. Stockholms filmfestival har varit igång i ganska precis ett dygn och det känns lite som att sitta i en berg-och-dal-bana som aldrig tar slut. På gott och ont. Just nu sitter jag på Espresso House i Konserthuset och mellanlandar lite efter aftonens filmvisning och Lifetime Achievement Award ceremoni.

Det är vansinnigt mycket jobb och helt sjuka saker (som att hänga med Lena Endre eller intervjua pyttesmå franska skådespelerskor) händer hela tiden och både kropp och sinne har svårt att hänga med. Nu, mer än någonsin, önskar jag att jag hade ett starkare psyke.

Anyways, lite sådana här saker har hänt de senaste dagarna:

Tisdag: På morgonen hade vi presskonferens där juryn presenterades och Ai Weiweis konstverk avtäcktes och damerna pekade finger, till vad är lite oklart men jag tror det är Kina som får skit. Och sedan gick hela dagen i ett i ett och sedan drog jag på lite rött läppstift och jag och Marknads-Malin gick på röda mattan till galainvigningen och så såg jag “12 years a slave” som var helt vansinnigt bra.

Onsdag: Mitt i allt jobb hann jag ned till Berns där jag intervjuade den franska skådespelerskan Lola Creton som är med (och naken mest hela tiden) i Claire Denis (hon som i kväll fick Lifetime Achievement-hästen) film “Svinen”. Hon var väldigt fransk, väldigt vacker och väldigt modig. Och pratade knappt någon engelska så vi använde tolk. Mycket intressant. Intervjun kommer upp här så snart jag hinner skriva den!

Och så fick jag ett skittråkigt besked vilket gjorde att luften gick ur mig lite. Men jag har inte riktigt tid att tänka på det just nu.

Torsdag: Idag har jag jagat lugn och ro (två ting som inte går ihop) hemma i soffan och försökt att andas långsammare och inte bryta ihop. Det har gått sådär. Och så har jag varit lite mer på bio. Men det får ni se mer av senare.

Nu ska jag sopa muffinssmulorna av tröjan och åka hem och få några timmars sömn. För i morgon kör vi igen!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 41 | Galaveckan

Förra veckan ägde ju Stora Influencerpriset rum och hela veckan cirkulerade kring det. När jag sitter här har jag blandade känslor kring kvällen, det finns

Status på taket

Hallå där! Nu var det ett tag sedan du fick en uppdatering kring hur det går med det där rackarns taket i vardagsrummet, så jag

Vad är “äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när