Första veckan av 2019

Första veckan av 2019

Foto 2019-01-02 09 39 29

Nämen hej 2019! Kul att se dig!

Det är lördag kväll och jag sitter här i min något fula – men ruskigt sköna – skinnsoffa bredvid Leia och tittar på Taylor Swifts ”Reputation Stadium Tour” som kom upp på Netflix till nyår. Min lillebror var här tidigare ikväll, vi har ätit tacos och tittat på nyårsspecialen av Doctor Who och två avsnitt av Black Mirror. Det är en redigt fucked up show alltså.

Foto 2019-01-05 11 43 01

Imorse såg det ut så här på ängen nedanför mig. De senaste dagarna har temperaturen snurrat upp och ner runt nollan så det är skare och blixthalka om vart annat men imorse var det dimma över ängen och jag blev alldeles kär i den här utsikten ännu en gång.

Foto 2019-01-01 13 55 26

Annars har jag varit på promenad uppe i skogen och kikat på den här solnedgången. Jag tror det var en solnedgång i alla fall. Det är inte helt lätt att veta när man har typ fyra timmar solljus och det är soluppgång eller solnedgång mest hela tiden.

Inte för att jag klagar på soluppgångar/solnedgångar, jag skulle bara vilja ha lite mer tid att knalla runt i skogen och faktiskt se var jag går.

Foto 2019-01-01 14 00 13

Den här första veckan av det nya året tycker jag alltid är lite jobbig. Innan nyår är den så full av förväntan och hopp och man planerar allt man ska ta tag i och allt roligt som ska hända när det nya året kommer.

Men så kommer det nya året och vet du vad – allt är ungefär likadant som det var innan nyår – fast med ett lager av prestationsångest från all den där förväntan som jag la på mig själv och, jag vet inte – livet – innan tolvslaget.

Foto 2019-01-02 09 38 55

På tal om tolvslaget! Som du såg i vloggen så firade jag ju nyår några dagar tidigt och skippade således hela nyårsfirandet. Och OJ vilken lättnad det var. Kände ingen som helst press, fick hålla mig hemma i skogen där fyrverkerierna inte skulle skrämma livet ur Leia, jobbade typ hela kvällen, störde skiten ur mig på Persbrandts ”Ring klocka ring” (karln skrek ju hela talet!) och vaknade pigg som en lärka på nyårsdagen. Det är så en slipsten ska dras.

Foto 2019-01-05 11 16 02

Titta. Tänk dig också minus fem grader, lite bit i kinderna och fras fras under fötterna. <3

Foto 2019-01-05 11 18 49

Vad har jag mer hittat på denna första vecka av 2019? Ärligt talat har jag mest jobbat. För nu till veckan kommer det hända grejer. Då kommer jag presentera för dig vad jag jobbat på det senaste halvåret. Jag är sjukt pepp och helt vansinnigt nervös. Sådär så jag mår lite illa.

Men först måste jag göra en massa grafik och banners och braaanding till projektet. Bästa biten!

Foto 2019-01-05 11 38 19

Det här huset är så himla fint. Det tillhör granngården och jag vet mamma hängde här när hon var liten. Det är det äldsta huset i byn och, enligt sägnen, det enda huset som blev kvar när ryssen drog igenom här och brände ner allt på 1800-talet. Anledningen till att detta skonades var för att ryssen blev bjuden på mat där.

Hur mycket sanning det ligger i detta är oklart, men det är tydligt att huset är äldre än alla andra i byn.

Foto 2019-01-05 11 42 14

Det var ungefär det som hänt hittills 2019. Hur har din halva första vecka varit?

9 svar

  1. Åh, va jag tycker om det här! Din blogg, med härliga naturbilder och en enklare (verkar det som) tillvaro! Precis rätt i tiden. Man (jag) har fått nog av fancy kaffebilder/acaibowls tagna uppifrån. Det här känns nytt, fräscht och äkta. Spännande med såna gamla byggnader för övrigt! Gott nytt år! I

    1. Åh va FINT av dig!! Det känns så himla bra att få höra, speciellt när man kanske inte känner sig så spännande och häftig då det är mycket samma samma. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

83. Facebookannonsering for newbies med Sara Öhman

Sara Öhman är, förutom en av mina bästa vänner, en riktig stjärna inom digital marknadsföring. Hon driver sedan 6 år tillbaka eget företag och jobbar med att hjälpa företag få mer effekt av sin marknadsföring i sociala medier. Hon är en av mina personl…