När man upptäcker att man intervjuat en kändis.

Fem år efter att jag och Ryan Coogler satt på ett hotellrum i Stockholm och pratade om hans regidebut “Last Stop Fruitvale Station” (SÅ bra film!) hittar jag ljudfilen på min dator. Jag blir lite nostalgisk (intervjun är ju riktigt bra!) och tänker att jag ska kolla vad denna Ryan Coogler har för sig nuförtiden. Har det blivit något av honom?

Jodå. Han har regisserat en liten film som heter “Black Panther”.

😳😳😳

Så jag får feeling, klipper ihop de halvruffiga ljudanteckningarna och laddar upp som ett avsnitt av min väääldigt sporadiska podcast “Kreatörerna” (det första avsnittet var med bland annat Hedda Stiernstedt från “Vår tid är nu”).

Så varsågod. En fem år gammal intervju med Ryan Coogler där vi pratar om mina tatueringar, vädret i San Francisco, människovärde och vilken fin person Michael B. Jordan är.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Lite nervöst!

Dags för en ny vlogg! I den här plockar jag bär, föreläser, röstar, klipper häck och skrotar runt i skogen! Tryck gärna på hjärtat här

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade