När man upptäcker att man intervjuat en kändis.

Fem år efter att jag och Ryan Coogler satt på ett hotellrum i Stockholm och pratade om hans regidebut “Last Stop Fruitvale Station” (SÅ bra film!) hittar jag ljudfilen på min dator. Jag blir lite nostalgisk (intervjun är ju riktigt bra!) och tänker att jag ska kolla vad denna Ryan Coogler har för sig nuförtiden. Har det blivit något av honom?

Jodå. Han har regisserat en liten film som heter “Black Panther”.

😳😳😳

Så jag får feeling, klipper ihop de halvruffiga ljudanteckningarna och laddar upp som ett avsnitt av min väääldigt sporadiska podcast “Kreatörerna” (det första avsnittet var med bland annat Hedda Stiernstedt från “Vår tid är nu”).

Så varsågod. En fem år gammal intervju med Ryan Coogler där vi pratar om mina tatueringar, vädret i San Francisco, människovärde och vilken fin person Michael B. Jordan är.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Födelsedagsfest

“Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,