Vårvinter i skogen!

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt!

Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade loss medan jag njöt av synen av pudersnö som föll från träden och småfåglar som kvittrade. Vårvintern at its best!

Leia var så klart övertaggad och lyssnade inte alltid på mattes förmaningar men tillräckligt ofta. Att se henne överlyckligt rusa iväg så snön sprutar är liksom värt att hon ränner iväg lite för långt ibland.

Hej, glad tjej!

Jag gick för en gångs skulle helt utan podd eller musik i lurarna. Efter några dagars total förvirring så behövde jag rensa hjärnan och få tankarna att sluta snurra en stund.

Mitt ute i skogen stod ett litet tält i snön. AirBnB?

Så fascinerande, det här att snön bara hänger helt vertikalt på ena sidan trädet?! Fysikens lagar ibland alltså, blir alldeles kollrig!

Tack Moder Natur för den förmiddagen, den var himla fin!

8 svar

  1. Åh så härligt det ser ut! Mysigt när vovven blir så glad och pepp också. 🙂 Ibland är det både skönt och nyttigt att gå helt utan något i öronen. Men så svårt också ibland kan jag tycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt

Bild för uppmärksamhet

För första gången sitter jag här och skriver undan andan i halsen. Klockan är snart halv elva en onsdagskväll och jag sitter i sängen med