En vecka i Skåneland (och en sväng till Danmark)

HEJ!

Jösses. Det är nästan en månad sedan jag uppdaterade dig på mitt liv sist. November var tungt alltså. Noll inspiration, noll livslust och ingen ork. Därför blev det lite av en livspaus här. Och som alltid den här tiden på året så vänder jag ut och in på allt. Vad håller jag på med? Ska jag blogga? Vad är mitt fokus? Vad vill jag göra med mitt liv???

Och som alltid kommer jag fram till att bloggen är min älskling och även om vår relation inte alltid är på topp så det den som består.

Anyways! På den här månaden har det ju hänt ett och annat. Bland annat var jag till Skåne en sväng. Ska vi kika?

191113 - MALMÖ

När jag bokade resan till Malmö var det för att jag skulle åka till Lund och föreläsa. Men så blev föreläsningen inställd och då hade jag ju redan bokat resan och rensat hela veckan i kalendern så jag tänkte att, jag tar mig en liten workationvecka!

Så det gjorde jag! Bodde hos min poddpartner Alexandra och hängde på Mama Saids (Alex företag) kontor och filmade till min YouTube-kanal.

191113 - MALMÖ

Och en kväll gick vi ut och drack naturvin och åt ost med Tess och en ny bekantskap, Gabriella. SÅ inspirerande person, har bott i USA och hela anammat en mer amerikansk approach till entreprenörskap som jag älskar. Plus att hon också håller på med digitala produkter så vi hade mycket att prata om.

191113 - MALMÖ

En riktig energiinjektion var den kvällen!

191114 - Fia Anderberg

Sedan tog jag tåget till Halmstad för att podda med fantastiska Fia och fick lyxen att hänga med båda bebis och vovve (och katt!). Vilken underbar människa Fia är, en rejäl dos jävlar anamma och en massa massa kärlek. <3

När jag ändå var så nära kontinenten så passade jag på att korsa sundet och ta en sväng till Köpenhamn! Bokade hotellrum med utsikt över Tivoli och myste in mig.

Magisk utsikt!

Och så blev det ett spontant äventyr ut på danska landsbygden och åkte hem med en väldigt passande mugg.

191114-15 - Köpenhamn

Och så passade jag så klart på att spatsera på Ströget.

Julmyset var i full gång!

Och så hittade jag Köpenhamns Södermalm och det mest hypade caféet som skulle ha den bästa frukosten men så kom jag dit en kvart för sent och fick ingen frukost. Så snopet. Men gott kaffe hade de i alla fall.

Och så visade det sig att Sara också var i stan! Sjukaste grejen – jag la upp ett klipp på en julprydnad som var en slalombacke och taggade henne för att jag tyckte den passade henne så bra. Då visar det sig att hon hade lagt upp ett klipp på EXAKT samma julprydnad några timmar tidigare och jag hade inte sett det! Jag visste inte ens att hon var i Köpenhamn!

Så vi fick till en fika och det var bara en sån där perfekt stund i livet då stjärnorna stod på rad.

Sedan åkte jag till Lund och hängde med de bästa personerna men det tittar vi på en annan dag!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Badkläder Plus Size

Badkläder för kurviga babes!

Mitt i den här värmeböljan inser jag att jag just nu äger typ en bikini. Detta måste åtgärdas (lutar väldigt mycket åt regnbågen på sista raden) och i min research så tänkte jag att jag även skulle dela med mig till mina plus size ladies där ute!

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en