Serietips – Homecoming

Julia Roberts Homecoming

Om vi säger så här – “Homecoming” är en av de bästa serier jag någonsin sett. Där uppe med “Handmaid's Tale” och “Westworld”. Så vansinnigt bra. 

Det är Julia Roberts TV-debut och hon slår en homerun på första försöket. ”Homecoming” utspelar sig i nutid och framtid, men framtiden upplevs som dåtid och tvärtom. Verkar det förvirrande? Ja, men på ett fantastiskt sätt.

Fotot och scenografin är godis för min symmetrifetisch och både musiken och stilen känns som en blandning av Hitchcock med lite Wes Anderson på nedåttjack.

Serien baseras på podcasten med samma titel, en podcast som jag slukade när den kom ut för något år sedan.

Julia Roberts gör huvudrollen som Heidi Bergman och hon är magnifik, hon håller ihop varenda scen och agerar med blickar och tystnad som aldrig förr.

Julia Roberts Homecoming

Det är fantastiskt snyggt, fantastiskt välspelat och du ser det på Amazon Prime (du klämmer lätt de 10 avsnitten på de 7 dagar Prime erbjuder gratis). Se den bara. Nu.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags