Julia Roberts Homecoming

Om vi säger så här – ”Homecoming” är en av de bästa serier jag någonsin sett. Där uppe med ”Handmaid's Tale” och ”Westworld”. Så vansinnigt bra. 

Det är Julia Roberts TV-debut och hon slår en homerun på första försöket. ”Homecoming” utspelar sig i nutid och framtid, men framtiden upplevs som dåtid och tvärtom. Verkar det förvirrande? Ja, men på ett fantastiskt sätt.

Fotot och scenografin är godis för min symmetrifetisch och både musiken och stilen känns som en blandning av Hitchcock med lite Wes Anderson på nedåttjack.

Serien baseras på podcasten med samma titel, en podcast som jag slukade när den kom ut för något år sedan.

Julia Roberts gör huvudrollen som Heidi Bergman och hon är magnifik, hon håller ihop varenda scen och agerar med blickar och tystnad som aldrig förr.

Julia Roberts Homecoming

Det är fantastiskt snyggt, fantastiskt välspelat och du ser det på Amazon Prime (du klämmer lätt de 10 avsnitten på de 7 dagar Prime erbjuder gratis). Se den bara. Nu.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en