Julia Roberts Homecoming

Om vi säger så här – ”Homecoming” är en av de bästa serier jag någonsin sett. Där uppe med ”Handmaid's Tale” och ”Westworld”. Så vansinnigt bra. 

Det är Julia Roberts TV-debut och hon slår en homerun på första försöket. ”Homecoming” utspelar sig i nutid och framtid, men framtiden upplevs som dåtid och tvärtom. Verkar det förvirrande? Ja, men på ett fantastiskt sätt.

Fotot och scenografin är godis för min symmetrifetisch och både musiken och stilen känns som en blandning av Hitchcock med lite Wes Anderson på nedåttjack.

Serien baseras på podcasten med samma titel, en podcast som jag slukade när den kom ut för något år sedan.

Julia Roberts gör huvudrollen som Heidi Bergman och hon är magnifik, hon håller ihop varenda scen och agerar med blickar och tystnad som aldrig förr.

Julia Roberts Homecoming

Det är fantastiskt snyggt, fantastiskt välspelat och du ser det på Amazon Prime (du klämmer lätt de 10 avsnitten på de 7 dagar Prime erbjuder gratis). Se den bara. Nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till