Tre nya TV-serier jag testat

Tre nya TV-serier jag testat

Jag har spanat in lite nya TV-serier som har haft premiär i USA nu på senaste. Tänkte du kanske ville höra vad jag tyckte om dem?

Vanity Fair

På papper har denna allt – 1850-tal, feminism och engelsk societet (älsk på kombon?!) men efter första avsnittet är jag inte alls speciellt pepp på att se fler. Det känns alldeles för meh.

The First

Sean Penn och Natascha McElhone i Hulu-serie om den första bemannade resan till Mars. Det låter ju rackarns lockande va? Ja och nej. Piloten är riktig bra och jag fastnar! Dock efter avsnitt fyra så ångrar jag mig nästan. Har inte riktigt bestämt mig än men tycker absolut den här värd en titt om du gillar rymd och sånna saker.

Manifest

Vinnaren på listan är helt klart Manifest (som finns på HBO)! Efter en superskakig flygresa landar planet och passagerarna blir varse att det gått fem år sedan planet lyfte, fast för dem har det gått några timmar. Ganska snabbt händer det en massa knäppa saker och jag är hooked! Sisådär fyra avsnitt senare har fortfarande inte mitt intresse svalnat så jag tror vi har en vinnare!

Har du sett några bra serier på sistone? Vad ska jag spana in här näst?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Absolut Ozark på Netflix. Extremt beroendeframkallande serie om en familj som lite av misstag hamnar i en drogbusiness. Sen är Handmaids tale jättebra, Sopranos, marcella och breaking bad:)

    1. Jag har så svårt för knarkserier. Har varken sett ”Weeds”, ”Breaking Bad” eller ”Narcos” även fast de ska vara skitbra. 🙁
      ÄLSKAR dock ”Handmaids’ tale”!

  2. Jag försökte också titta på Vanity Fair men kände gav också upp efter första asvnittet. Två serier jag sett i höst och verkligen rekommenderar är Killing Eve och framför allt The Cry, båda utspelar sig i nutiden – ovanligt för mig att tycka om sånt. Killing Eve är med Sandra Oh som letar efter en psykopatisk mördare (spelad av Jodie Comer, som jag tycker var perfekt i rollen). The Cry är med Jenna Coleman som nybliven mamma som reser med bebis (även hon är perfekt i den rollen) och pojkvän från Skottland till Australien för att stötta pojkvännen i en vårdnadstvist. När de kommer fram drabbas de av det värsta en förälder kan utsättas för. Tidshoppen tar ett tag att vänja sig vid, och det är ett ganska långsamt tempo, men asså, så bra gjort ändå – och bara fyra avsnitt, det plöjer man ju på en kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av ”Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

Tuppslakt

Maja. Tuppen som blev en Maja eftersom jag döpte kycklingarna innan jag visste könet på dem. Skojade om att vi inte var så fast i