Flygande stolen och piggekott

Flygande stolen och piggekott

Att kliva upp efter lunch är ingen direkt höjdare. Om bara dessa hemska mardrömmar kunde ge sig så att jag kan få en god natts sömn! Jag hoppas de försvinner sin kos när vi får den nya sängen, annars får jag en meltdown.

Mina planer på en lugn hemmakväll gick i stöpet när Marie ringde och ville jag skulle komma över och dricka vin och tjöta. Hon skulle testa en ny mejk på mig och jag är ju aldrig sen att agera försökskanin. Sagt och gjort, rödvin intogs och mejk lades (som blev helt gudomlig btw) och ner till stan åkte vi. Men istället för en lugn tjejkväll blev det en kväll av flygande stolar, skrik och bråk och tonvis med djupsnack. Otroligt hur en kväll kan ta en så oväntad vändning.

På vägen hem fick vi rädda en kille som låg och sov i en buske. Han var från Jönköping och hade fått i sig ett par järn för mycket så vi höll honom sällskap till hans vän dök upp. Efter jag lämnat av mitt promenadsällskap så såg jag en piggekott. Den blev rädd och burrade ihop sig till en liten boll. Jag ville kolla ifall de faktiskt är så vassa som man tror, och de är de. Ungefär som välvässade tandpetare.

Nu ska jag rensa C’s MP3-spelare från all hans icke-träningsvänliga musik och ersätta med lite dunka-dunka, sedan blir det lite kut runt sjön och mata pippisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej Lofsdalen!

Hej bloggen! Jag är i Lofsdalen och njuter av den bästa årstiden – vårvintern! I lördags kväll, efter att jag firat Jennys födelsedag med kallbad,

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!