Från rik till fattig på nolltid

Från rik till fattig på nolltid

Det var kul i ungefär en halv dag, sedan var det dags att betala räkningarna. Jag är inte så rik längre. Jag är ganska fattig faktiskt. Varför ska allt komma samtidigt?? Telefon, el, CSN, A-kassa, 1200 för danskurserna, H&M.. Ahh! Shit ja, jag måste betala e-fakturan för mobilen med. Och självklart så har ju försäkringskassan strulat med papper så jag får inte min ersättning förrän nästa vecka. 50% lön räcker inte långt här i livet.

Tur att man är ca 200 kr rikare efter Traderarejset. 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

105. Om att lyckas online med en liten publik med Lilly Norfeldt

I avsnitt 105 träffar jag Lilly Norfeldt som driver Sveriges största hundträningsblogg under titeln ”Hundtränar-Lilly” med målet att sprida kunskap inom ämnet hund och inspirera till enkel hundträning.Lilly är utbildad hundinstruktör och h…

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper