Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta ett bra sätt att hålla koll på vad jag gjort med mitt liv. Tack Elin!

Några favoriter från veckan:

2017-07-04 18.05.23

Tisdag ⇢ Jag åt middag med Sara och för dem som känner henne ser hon allt som oftast ut så här. Men det är okej, för det gör jag med. Som av en händelse kom vi på att det var fjärde juli, det är lite av en tradition för oss att fira den dagen ihop.


Onsdag ⇢ Jag tog en långpromenad från kontoret till Kungsholmen med Leia och Flora! Jag skulle ha ett superspännande möte och behövde lite pepp och tips och råd inom ett ämne som Flora är lite expert på. Så det blev ett härligt häng och mötet gick rackarns bra! Mer om det mystiska mötet kommer nog i dagarna. *mystisk*

Jag hade inte mindre än två möten på Kungsholmen förra veckan vilket innebar att jag upptäckte en SL-båt som går från Norr till Söder Mälarstrand. Älskar innerligt att man kan åka kollektivtrafiksbåt i Stockholm.

2017-07-07 18.05.12

Fredag ⇢ På torsdagen åkte jag hem till Övik och på fredagen gick kalaset ”Sjunde i sjunde” av stapeln och jag satte mig i en park med hela familjen plus Jessica och hennes familj.

2017-07-07 18.14.56

Det var jättemånga människor på plats…

2017-07-07 18.13.04

…för det var nämligen Miss Li som stod på scenen!

2017-07-07 19.08.32

Foto 2017-07-08 02 12 37

Efter parkhänget gick jag och Jenny och åt middag och partajade loss och så här såg himlen ut när vi lämnade krogen med danströtta fötter klockan två på natten. Älskar norrlandsnätter.

Foto 2017-07-08 21 34 03

Foto 2017-07-08 22 21 11

Lördag ⇢ Jag gick på logfest hos Emil Källström som nästan bor granne med min lågstadieskola och temat var ”jävligt gjort” så jag körde både white party och hattfest. Träffade en hel massa nya braiga människor och hade en jädrans fin kväll.

Blandade tankar från veckan:

» Både min dator och min telefon håller på att lägga av. Min Macbook Air är från 2013 och jag har en iPhone 6 Plus så det är väl rimligt att de börjar lägga av men jag får panne! Det finns liksom inte sisådär 20K över i kassan att lägga på teknik just nu.

» Jag vill göra så himla mycket den här sommaren. FOMO-känslan sveper över mig varenda dag och det sticker i mig när jag ser alla roadtrips och badhäng och trädgårdsmys. GAH. Var är ”vara nöjd”-knappen?

» Jag har en fix idé om att sådana här listor alltid måste vara ojämna antal, om inte antalet är 10. Därför får ni här en alldeles random tanke som egentligen är spot on på temat.

Tipselitips:

» Elin har skrivit ett alldeles utmärkt inlägg om risken att bränna ut sig som bloggare. Känner ni igen er?

» Ella berättar allt om hur man tjänar pengar på YouTube, något jag vet kan vara en riktig djungel.

» Flora berättar att hon slutar podda och varför. Hinhint, själen måste alltid gå först. Så modigt och klokt.

Vad tror ni? Kan sådana här sammanfattningar vara något?

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade ”vi se det snöar” när jag

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –