Vi se det snöar!

Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade litegrann förra veckan och det brukar snöa lite till och från runt den här tiden men det var länge sedan jag såg så här mycket snö i oktober.

Det kommer garanterat regna bort igen om några dagar, det ska bli plusgrader till veckan. Men till dess njuter jag av snötunga granar och knarr under skorna.

Allt blir så tyst när snön kommer. Det enda som hörs är knarret. Man hör knappt bilar som kommer innan de är precis intill – och då bor jag längs med en låååååång raksträcka.

Lunas första upplevelse av snö var en fröjd att uppleva. Hon skuttade runt som en yster valp, helt överlycklig av allt det vita fluffet.

Så idag har jag skottat för första gången den här säsongen. Men det blir nog bra att det regnar bort, jag har ju inte riktigt städat in allt än, möbler och kuddar behöver tas in från verandan och även trädgården behöver rensas upp.

Var bor du? Har du fått snö än?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

Vintersolstånd

Nu vänder det. NU. Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock