Vinter i oktober

Vi se det snöar!

Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade litegrann förra veckan och det brukar snöa lite till och från runt den här tiden men det var länge sedan jag såg så här mycket snö i oktober.

Det kommer garanterat regna bort igen om några dagar, det ska bli plusgrader till veckan. Men till dess njuter jag av snötunga granar och knarr under skorna.

Allt blir så tyst när snön kommer. Det enda som hörs är knarret. Man hör knappt bilar som kommer innan de är precis intill – och då bor jag längs med en låååååång raksträcka.

Lunas första upplevelse av snö var en fröjd att uppleva. Hon skuttade runt som en yster valp, helt överlycklig av allt det vita fluffet.

Så idag har jag skottat för första gången den här säsongen. Men det blir nog bra att det regnar bort, jag har ju inte riktigt städat in allt än, möbler och kuddar behöver tas in från verandan och även trädgården behöver rensas upp.

Var bor du? Har du fått snö än?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Två bloggare kom till Kvaved

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar.