Kommunikatörsdagen i Karlstad!

De senaste dagarna har mitt humör sväng kraftigt, från uppgivenhet till eufori till sorg och hopp. Jag blir alldeles matt bara av svängarna (och det har hänt saker, det är inte bara min hjärna som spelar mig ett spratt) det innebär att vara en känslomänniska. Det var också anledningen att jag inte dök upp här på bloggen igår. Jag ska snart berätta vad jag hållit på med som gjort dessa svängningar, det är av ytterst privat karaktär så jag vill bara få ankorna på rad först.

Men nu tänkte jag att vi kikar på vad jag hittat på hittills i veckan!

I måndags åkte jag nämligen till Karlstad! Och så fort jag kom fram åkte datorn fram för det var dags att ha styrelsemöte med Influencers of Sweden. Hejhej Albin, Linda, Sara, Joanna, Cecilia, Clara, Madde och Nathalie!  Leia var inte så engagerad utan provsov sängen istället.

Sedan på tisdagen var det upp i ottan och iväg till Karlstads universitet där konferensen skulle äga rum!

En av de första talarna var Jack Werner som har Creepypodden och startade Viralgranskaren. Han pratade så klart om källkritik men på ett otroligt underhållande sätt – mycket bra föreläsare!

Sedan var det dags för mig och Elin var mäkta pepp inför detta. Haha!

Jag pratade så klart om influencers och hur man kan använda influencers för att stärka sitt företags varumärke. På mig hade jag en pyjamasliknande kappa från Lindex, jag har fått en del frågor om den och den är helt ny så du kan hugga den här! (annonslänk)

Kommunikatörsdagen

Det var ruggigt mycket folk där – jag är den lilla pricken på scenen! Turligt nog var det rätt duktigt med strålkastare så jag såg inte hur mycket folk som faktiskt var där. Och tur var nog det, speciellt när jag kom av mig!

Sedan var det lunch och jag sålde och signerade böcker och hittade en tjej med likadan tatuering som jag! Eller hon hittade mig men jaja. Och så träffade jag Jocke som jag gick parallellklass med redan på högstadiet! Det hände nog eventuellt också att vi blev småluriga på folköl tillsammans i 17-årsåldern, det minns jag inte helt säkert. I alla fall, nu jobbar han på en byrå i Karlstad och har ju faktiskt också intervjuat mig till deras podd Kommpis, en podd om kommunikation i offentlig sektor.

Sedan var det dags för framtidspanelen där Elin var med och pratade sig varm om AI. Alla i panelen ansåg att influencer var ett riktigt yrke – tur var väl det annars hade jag eventuellt ställt till med en scen.

Och så här glada var jag och Elin när dagen var slut! Trötta men väldigt nöjda. Och sedan åkte jag hem till Stockholm igen!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Visst är influencer ett riktigt yrke och kommer att vara så ännu ett bra tag. Men jag är inte övertygad om att det kommer att vara för ”evigt”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är

Förra onsdagen.

Förra onsdagen hoppade jag på ett supersnabbt tåg söderut. Jag hoppade av i Linköping där de har en gul och fin stationsbyggnad och en ljusren

Kika in i mitt hönshus!

Här sitter jag och ser nöjd ut. 😊 Varför undrar du kanske? För att mitt hönshus äntligen är klart! 🐓⁠ Häng med och kika på hur jag inrett mitt hönshus!

Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november! I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så