Sex dagar i Stockholm

Sex dagar i Stockholm

Men titta vad jag hittade bland mina utkast här i bloggy – ett alldeles bortglömt inlägg från när jag var i Stockholm för ganska precis en månad sedan. Ska vi ta en liten re-cap? Passande när jag nu åter sitter på tåget till Stockholm!

Foto 2019-03-09 08 35 11 (1)

Ibland, när det kostar ungefär precis lika mycket att åka 1:a klass som 2:a, så passar jag på! Och extra härligt blir det när man åker morgontåget för då ingår frukost i kalaset. Har också korat den bästa platsen på tåget – den längst fram bakom tågföraren, där får man alltså extra stort bord!

Foto 2019-03-11 13 25 26

Först firade jag ju med Jackie som ni såg här och sedan så bjöd måndagen i Stockholm på sol när jag åkte till Söder för att hälsa på min nya coach!

Foto 2019-03-11 13 27 35

I hennes trappuppgång hade man pyntat så här fint.

Foto 2019-03-11 11 26 51

På måndagen bytte jag också hotell då jag hade bokat en natt för lite på Clarion och sedan var det fullbokat så då hamnade jag på Story vid Stureplan. Älskar Story!

Foto 2019-03-11 21 24 46

Lite spontant på måndagskvällen hamnade jag också på Globen och avnjöt en konsert med Florence and the Machine. Jag hade angett på Facebookeventet att jag var ”intresserad” men hade inte tänkt så mycket mer på det.

Då messade en kompis och frågade om jag ville köpa en biljett av honom så då hoppade jag på det och gick själv på konserten. SÅ glad att jag gjorde det för ÅH så magisk hon var! Den rösten alltså. HELT såld på nya låten ”Moderation”.

Foto 2019-03-12 12 42 34

På tisdagen gick jag hit, till GT 30, och åt lunch med en fin vän. Han fastnade dock inte på bild, mer än på Instagram stories. Men där var han himla söt, ni får tro mig.

Foto 2019-03-12 21 26 13

På kvällen hade jag bjudit in lite vänner, bland annat Louise som var duktig och dokumenterade, på en AW på Haymarket. Älskar att kunna klämma ihop en massa bra människor och effektivisera kramandet när man är i stan! <3

Foto 2019-03-13 13 21 22

Sedan blev det onsdag och regnet kom till Stockholm. Hurra! Jag pinnade nedför Kungsgatan till dagens location!

Foto 2019-03-13 14 32 02

Först och främst fick jag nöjet att podda med den här stjärnan, Joanna Swica, på Acast! Du kan lyssna på avsnittet här!

Foto 2019-03-13 17 13 52

Sedan var det dags för en av huvudanledningarna till att jag var i Stockholm – jag var med i en panel och pratade om influencers, hepp hepp!

Och det var den Stockholmsresan och nu ska jag hoppa av tåget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs

En smak av landet

Något av det bästa som finns med att hänga på landet är att man kan gå ut på gården och äta saker, rakt från mark