Getting ready to party!

Getting ready to party!

Tre timmar kvar till 70-tals festen! Det blir den gröna klänningen, nätstrumpor och ett par platådojjor från mitten av 90-talet som jag grävde fram i källaren. Säger ju det, jag slänger aldrig skor! Sedan blir det disco-hairdo à la 2005-Madonna, grön make och massa eyeliner.

Det blir till att köra bil och undvika alkoholen idag för potatissalladen igår åt upp alla points jag hade kvar och några till. Det är rätt skönt dock att slippa åka buss och färja och fan och hans moster för att komma ut till skärgår'n inatt. Speciellt i nätstrumper och öppna skor, det är ju ändå december. Och sist jag var på fest nykter trodde alla att jag var fullast. Tydligen så går käften ännu fortare utan nedsegande vin i venerna.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for