GIFT – en lite annorlunda bröllopsbok

GIFT

Ett av de fantastiska uppdrag som jag fått genom mitt jobb är att jag sitter i styrelsen för Sisters in Law! Sisters in Law är en bröllopsblogg som drivs av grymma Zanna Metzer, medlem i Influencers of Sweden, som bor i Umeå och sitter på en inkubator där. Och i november släpper hon sin första bok tillsammans med designern Kristina Grahn.

”Gift” är en lite annorlunda bröllopsbok, om man nu inte redan räknat ut det efter att ha sett omslaget. Zanna och Kristina vill med ”Gift” visa på alternativ till den traditionella brudklädseln och slå hål på ”måsten” och ”borden”. Måste man ha en vit klänning? Borde man gifta sig i en kyrka?

Den här resan får jag alltså vara med på eftersom Zanna bad mig sitta med i hennes styrelse. Jag är så glad och stolt och hedrad över att hon litar på mig så mycket. Och så jädra pepp på den här boken.

Kan någon bara fria till mig nu?!

Kristina & Zanna

// 52/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serier jag följer i juli

När jag inte jobbar så plöjer jag serier, det är ett välkänt faktum (eller?). Så jag tänkte att jag lånar Sandras koncept och så kikar

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ