GIFT – en lite annorlunda bröllopsbok

GIFT – en lite annorlunda bröllopsbok

GIFT

Ett av de fantastiska uppdrag som jag fått genom mitt jobb är att jag sitter i styrelsen för Sisters in Law! Sisters in Law är en bröllopsblogg som drivs av grymma Zanna Metzer, medlem i Influencers of Sweden, som bor i Umeå och sitter på en inkubator där. Och i november släpper hon sin första bok tillsammans med designern Kristina Grahn.

”Gift” är en lite annorlunda bröllopsbok, om man nu inte redan räknat ut det efter att ha sett omslaget. Zanna och Kristina vill med ”Gift” visa på alternativ till den traditionella brudklädseln och slå hål på ”måsten” och ”borden”. Måste man ha en vit klänning? Borde man gifta sig i en kyrka?

Den här resan får jag alltså vara med på eftersom Zanna bad mig sitta med i hennes styrelse. Jag är så glad och stolt och hedrad över att hon litar på mig så mycket. Och så jädra pepp på den här boken.

Kan någon bara fria till mig nu?!

Kristina & Zanna

// 52/100

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag