GIFT – en lite annorlunda bröllopsbok

GIFT – en lite annorlunda bröllopsbok

GIFT

Ett av de fantastiska uppdrag som jag fått genom mitt jobb är att jag sitter i styrelsen för Sisters in Law! Sisters in Law är en bröllopsblogg som drivs av grymma Zanna Metzer, medlem i Influencers of Sweden, som bor i Umeå och sitter på en inkubator där. Och i november släpper hon sin första bok tillsammans med designern Kristina Grahn.

”Gift” är en lite annorlunda bröllopsbok, om man nu inte redan räknat ut det efter att ha sett omslaget. Zanna och Kristina vill med ”Gift” visa på alternativ till den traditionella brudklädseln och slå hål på ”måsten” och ”borden”. Måste man ha en vit klänning? Borde man gifta sig i en kyrka?

Den här resan får jag alltså vara med på eftersom Zanna bad mig sitta med i hennes styrelse. Jag är så glad och stolt och hedrad över att hon litar på mig så mycket. Och så jädra pepp på den här boken.

Kan någon bara fria till mig nu?!

Kristina & Zanna

// 52/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs