Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs men ändå hyfsat superlive.

Jag har varit här på Kulturhuset och pratat om influencer marketing och influenceryrket i Videohjälpens livesändning i sisådär en timme och nu sitter jag i bakgrunden här i studion och pratar med er och svarar på mail och funderar på om jag ska åka hem eller om jag ska sätta mig på ett café och jobba lite till.

Det var först tänkt att jag skulle göra sändningen själv men kände att det skulle bli så platt så när Martin var på plats i studion högg jag honom och så fick han också vara med!

Tre-kameraproduktion och studiolights galore, det är riktig TV-studio här!

Och så kom Lisette och var med också! Så himla bra gäng! Här höll Tech-Olle på att försöka sätta upp min telefon så att jag kunde sända live på Instagram samtidigt.

Zebran har fått julhatt!

Och nu sitter jag här med Kulturhusets lobby i bakgrunden. Hejhej!

Glöm inte att skänka det ni kan till Videohjälpens insamling! Alla pengar går till Musikhjälpen som i år arbetar för att stoppa sexhandeln med barn. Det tycker jag verkligen är värt alla pengar i världen. 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

When you pay, you pay attention

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en ”förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av

Vlogg: Midsommar 2018

Du har ju redan sett en massa bilder från min midsommar i Friluftsbyn och nu kommer vloggen! Det är blomplockning, kransbindningskurs och en hambo i