Hallå Videohjälpen!

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs men ändå hyfsat superlive.

Jag har varit här på Kulturhuset och pratat om influencer marketing och influenceryrket i Videohjälpens livesändning i sisådär en timme och nu sitter jag i bakgrunden här i studion och pratar med er och svarar på mail och funderar på om jag ska åka hem eller om jag ska sätta mig på ett café och jobba lite till.

Det var först tänkt att jag skulle göra sändningen själv men kände att det skulle bli så platt så när Martin var på plats i studion högg jag honom och så fick han också vara med!

Tre-kameraproduktion och studiolights galore, det är riktig TV-studio här!

Och så kom Lisette och var med också! Så himla bra gäng! Här höll Tech-Olle på att försöka sätta upp min telefon så att jag kunde sända live på Instagram samtidigt.

Zebran har fått julhatt!

Och nu sitter jag här med Kulturhusets lobby i bakgrunden. Hejhej!

Glöm inte att skänka det ni kan till Videohjälpens insamling! Alla pengar går till Musikhjälpen som i år arbetar för att stoppa sexhandeln med barn. Det tycker jag verkligen är värt alla pengar i världen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 41 | Galaveckan

Förra veckan ägde ju Stora Influencerpriset rum och hela veckan cirkulerade kring det. När jag sitter här har jag blandade känslor kring kvällen, det finns

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp