Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så det stod härliga till av knarret och tystnaden. Gud vad jag önskar att detta vackra vinterland får vara med oss länge, länge till!

Men nu tänkte jag att vi skulle kika på när jag var i Göteborg förra veckan och var med på en medlemsträff med Influencers of Sweden som Martin och Dorotea så fint hade svängt ihop!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Som jag älskar att träffa våra grymma medlemmar! De är så smarta och inspirerande och härliga!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Vi träffades här, på Space 62 mitt emot Operan i Göteborg. Det är gamla Swedish Taste, det säger tydligen folk mer. Superfräsig lokal, älskar hejdlöst den här ”hängande baren” som man kunde se uppifrån från övervåningen.

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Där borta i hörnet satt vi, vi var väl en sisådär 10-12 personer. Himla fint folk som tagit sig iväg i snöyran.

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Hej jag vill också ha en väggren med lysande snok tack.

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Efter lite inledande mingel gled vi in i ”vinarkivet”, ett konferensrum/vinkällare (fast på övervåningen) där alla de svindyra och supergamla vinerna fanns. Det var på riktigt DAMM i skåpen. Dock undrar jag om de placerar dit det bara för att det ska se gammalt ut. Hur kommer dammet in i glasskåpen liksom?!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Här skulle vi nämligen ha lite workshop! Dorotea som är tidcoach (HUR coolt?!) pratade om planering och hur man på ett smart sätt lägger upp planeringen av sina sociala kanaler. Blev mycket pepp på att hugga tag i 2018!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Älskar fylla-i-saker. Måste köpa fina pennor och FYLLA I som bara attan i mellandagarna!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Tack Martin för den här superfina anteckningsboken, SÅ fin!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Efter workshoppen blev det käk, de här små tacohistorierna var löjligt goda!

171211 - InoS Medlemsträff GBG

Chark och råbiff och OST och alla möjliga godsaker. Tack till vår sponsor Cosentino (som gjort de tokfina bordsskivorna ni ser i bilden ovanför) för den här toppenkvällen!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. åh, nu har jag varit lat alldeles för länge! idag ansökte jag om medlemskap i influencers. ser så mycket fram emot att också kunna gå på träffar och ta del av alla kloka tankar och människor igen!

    tack för att du (kanske lite omedvetet, hehe) peppar! jag behövde få tummen ur :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala

En alldeles speciell lördagsmorgon.

Idag är en alldeles speciell lördagsmorgon. För idag släpps Social Brand Lab, onlinekursen som jag arbetat som en liten iller med det senaste halvåret. Jag

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.